V75 Analys & Ranking inför Halmstad 2 mars 2019

450

V75 Tips, Analys och Ranking i samarbete med MinAndel.se inför Halmstad 2 mars 2019

Dags för Alltomtrav:s V75 Tips igen. En grym kombination av travtippare med erfarenhet från stallbackar, travbanor och travtippande i allt från 15 till över 35 år! Denna gången avgörs V75 på Halmstad och hästarna får springa barfota igen för första gången i år på V75. Det ska bli spännande att se hur många som väljer den balansen! Och se upp för The Untersteiners som brukar ha extra vässat på hemmaplan…

Andelsspelet hittar ni här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=75813

Vänta inte för länge med att köpa in er! Det är hårt tryck på andelarna!
NU KÖR VI!

V75 System & Analys till Halmstad


V75-1

1 SHADOW GAR är kvick som en vessla från start och kan leda det här loppet länge på en förmodat snabb bana. 5 HEVIN BOKO var kanonfin bakifrån senast och det ska bli spännande att se var hon hamnar här. Chans med rätt lopp. 7 DARLING MEARAS gör sista starten innan hon flyttar till USA. Såg kanonfin ut i ett jobb i veckan och det blir nog racerbalans! Kolla värmningen noga på lördag. Detta kan vara en spik… Har man gott om pengar tar man med Peter och Johan U som alltid har vässat på hemmaplan men vi känner oss ganska säkra med tre streck här..
RANKING: A:7 B:1-5

V75-2

1 MORUGA har gjort bort sig med galopp de senaste starterna men får sistastrecket här från fint läge. 2 TYFON BRODDE har äntligen fått ett vettigt spår! Intressant. 4 ECHELON är snabb ut och det snackas om barfotabalans. Måste med på kupongen. 5 QUITE A QUALITY har tre raka och sett kanonfin ut. Klarar Lugauer spåret med honom kan den sätta nosen först. 6 BURNING MAN trivs i voltstart och vinner ofta. Puro brukar ha vässat på hemmaovalen. 7 DELANTERO vann enkelt till vinst odds senast och vi har nog inte sett botten i honom ännu. Intressant spår. 8 VICTORY LEE har dåligt spår men distansen är rätt nu och kan knäppa många till slut. 9 DATS SO COOL står perfekt inne här och närmar sig toppform. 12 RANDEMAR RD får ett streck på kusken…. dessa ska räcka men ingen är nog helt chanslös och har man råd kan det vara rätt att helgardera..
RANKING: A:6-4-5-7-8-9-2-12-1

V75-3

4 DANTE BOKO trivs ypperligt över denna distansen… 1640… och här kommer Adrian att gasa hela vägen. Det kan hålla och därmed är det en tänkbar spik. 5 VÄSTERBOONTHENEWS gick starkt till slut senast och vi vet ju vad den kan när formen sitter där. En eller två i detta loppet. Det är frågan. För vi tror väl inte p den gamla klyschan… ”När två träter…” eller? Stort skrik på 3 DONATOMITE idag så den rankas upp av oss lördag förmiddag. Kan bli ett öppet lopp.
RANKING: A:3,4 B:5

V75-4

6 CHEERFUL RIVNER får vårt förstastreck här. Gjorde en lysande årsdebut och borde vara ännu bettre till denna starten. Möjlig spik. 7 INDIAN FRONT har kanonform och Jepson brukar alltid kunna krama ur det där lilla extra ur sina uppsittningar. 10 OKALOSA BELL går jämnt och säkert och ska inte räknas bort vid favoritfall. 13 DARLINGV HARBOUR gick en 11-tid på 1640 senast och formen sitter där. Tråkigt läge men kan skrälla vid överpace. 14 AMPHIBIAN MADNESS har växlat upp senaste tiden och ska med vid gardering. Barfotam + Jänkarvagn. 15 RYSSEBO LA REINE är en kanonhård dam som kanske behöver loppet efter uppehåll men ska inte räknas bort. Kul platsspel kanske på 3 I’m the only one.
RANKING: A:6 B:7-10-14-15-13

Andelsspelet hittar ni här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=75813

V75-5

1 NIRAS BUMBLEBEE har kanonform och älskar jänkarvagn. Skräll från fint läge? 3 INFINITUS blir vi inte riktigt kolka på. Brukar ha en bra slutrökare och kan slå till med tempo. 4 DONTBREAKTHEBANKÅS var ett litet skrik på Axevalla men hoppade då. Snabb ut och är säkert revanschsugen. Lucka från rygg ledaren? 5 VLAD DEL RONCO var mäktig senast och kan vara en spik här. 10 POWDERFINGER kan slå till om favoriten kommer bort. En riktig kämpe som nog inte vill ge sig utan strid på hemmaplan. 11 THRILLER N.P. utvecklas stadigt och denna gillar vi skarpt. Får plats i A-gruppen med favoriten. 6 och 8 som tokskrällar?
RANKING: A:5-11 B:1-4-3-10

V75-6

1 SECRET MISSION startar för hemmalaget och trivs bra med Peter i jollen. Farlig med lucka. 2 ADIAGO TROT var favorit senast i ett liknande lopp men räckte inte riktigt. Låter bättre inför denna starten från stallet och får bli vår förstahäst här. 3 STAR KEEPER har ett par välbehövliga lopp i kroppen nu och fick ett fint spår. 4 UAPPA DI AZZURRA går bra i både monté och sulkylopqp. Vid gardering. 5 DYNAMITE LIGHT skickar nog Adrian iväg från start för att få en bra placering. Luring med rätt lopp. 11 COUNTERFEIGHTR kommer med kusk i tokform. Tråkigt läge men kan hinna fram med ordentligt överpace. 7 GLOBAL TAKEOVER?
RANKING: A:2-5 B:1-3-4-11-7

V75-7

1 WINGAIT C.H. går upp enklass här men får ett streck på läget och hemmaplan. Smörlopp senast. 3 VELVET GIO har gått bra på V75 och fick ett fint läge här. 6 VÄSTERBO EXACT tippade vi vinnare senast och blev inte besvikna. Tvärtom! Fin chans här om lika bra. 7 OLLE ROLS får nog svårt att komma till från det här spåret men ska med vid gardering. 10 TRANSCENDENCE, 12 ELLIOT COGER och 2 RAFIKI FRI plockar man med om man har pengar kvar i börsen.
RANKING: A:6-2 B:1-7-12-11-2

Andelsspelet hittar ni här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=75813

V75 System & Analys inför V75 Bergsåker av
ALLTOMTRAV/MINANDEL

Föregående artikelKan vinna V75 direkt i årsdebuten
Nästa artikelBarfotagynnade på V75 Halmstad

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.