V75 Avd 1-3 från LIRAREN/SPELGUIDEN – 20 av 21 möjliga rätt senaste tre omgångarna…

116

spelguiden

Att tänka på kan vara att LIRAREN har haft 20 av 21 möjliga rätt de tre senaste V75-omgångarna!

Dags för Jackpot på V75 igen! Då aktiveras Jackpotsystemet LIRAREN V75 från Spelguiden. Andelarna går åt fort när det är JACKPOT!
Hela analysen hittar du alltid hos http://tipsaren.com

ÄR FORMEN INTAKT HOS RÖDLUVAN?

Avdelning 1

Ranking
A: 4-8
B: 9-5-2-11-3-6
C: 1-10-7-12

SPETSSTRIDEN

Med dubbla open stretch att tillgå tycker vi att mycket talar för att 4 Conrads Rödluva släpps till spets av 1 Mulligan eller 3 Unique Juni. 5 Hevin Boko kan öppna bättre än förväntat. 6 Dear Friend kan laddas men lär också släppa. Det enda scenariot som kan spräcka att Rödluvan sitter i spets är om 8 Mellby Free trycks av och att Björn sätter allt på ett kort.

ANALYSEN

Sto-SM inleder och är såklart ett väldigt fint lopp. Då vi tror att 4 Conrads Rödluva är den som sitter i ledningen tidigt i loppet så avgör det också tipset. Var mycket bra i Sto-EM senast efter att då ha vässats inför det loppet. Nu har det gått sju veckor sedan dess och frågetecknet som finns är om hästen behållit sin fina form. Ska alltjämt träna bra och ska normalt sett ha störst segerchans. 8 Mellby Free hade med ett bättre utgångsläge kanske tampats om förstarösten i loppet men får nu bära andrafiolen. Har svarat för två riktigt vassa insatser på slutet och då fått visa hur bra hon är. Här tror vi att stoet laddas framåt direkt och normalt sett landar hon i dödens. Skulle Björn få riktig snurr på henne och att tipsettan missar sin start kan det också bli ledning. Utmanare. 9 Racing Brodda har det inte fungerat för på slutet och galopperna är ovanliga att se. Bakspår här är inte så tokigt om det blir tempo i täten. Stoet tål som bekant att gå i spåren till slut och detta känns som loppets stora joker. Man siktar på barfota runt om. Pass upp! 5 Hevin Boko får det sista strecket. Håller absolut toppform för dagen och kämpade tappert senast utvändigt om dagens tipstvåa hela vägen in i mål. Kan öppna bättre än vad hon hittills visat och bör hitta en bra position. Outsider.

 

FÖR MYCKET STRECKAD FÖR VÅR SMAK!

Avdelning 2
Ranking A: 9-1
B: 6-11-10-8-7-12
C: 2-3-5-4

SPETSSTRIDEN

Åsens Boggie ser ut att vara snabbast men då det handlar om amatörer är det alltid någon som kan tänka sig att bjuda upp till kamp. 6 Gateruds Kashmir är en av dem som ska tillmätas som den främsta utmanaren.

ANALYSEN

Amatör-SM är ett lopp där det finns potential att hända saker. 9 Zoccoloduro O.P. kommer att segla upp till en ganska stor favorit vilket vi inte köper helt ut i förhållande till hästens vinstchans. Har annars övertygat på svensk mark och hästen verkar också stark och rejäl och oöm för positioner. Kommer säkert ändå att få dra upp spurten här och möjligen dra tåget under slutvarvet vilket ändå öppnar upp för ett favoritfall tycker vi. 1 Åsens Boggie är förstås ett intressant motbud då ledningen ligger inom räckhåll. Var överlägsen i sitt comebacklopp från just spets senast och hade sparade krafter över mål. Optimal balans igen och hästen är värd ett garderingsstreck. 6 Gateruds Kashmir är också en kvick häst från start som skulle kunna utmana om täten, om inte annat möjligen skapa sig lucka för att krypa ner i ryggen på ledaren. Har tänt till i ny regi efter att man kommit till rätta med en del magproblem. Från spets eller med ett rygglopp kan hästen speeda vasst och är ett bud att räkna med. 11 Zenone Bar är ojämn i sina prestationer men har i sina bästa stunder visat hög kapacitet. Svarade för sin hittills bästa prestation senast i uttagningsloppet hit efter en inte alldeles snäll resa. Ser ut att tåla hårda upplägg och det är möjligt att man kör fram till dödens här ifall tempot bedarrar. Kan bli att räkna med.

 

FLERA DEBUTANTER I MONTÉ-SM!

Avdelning 3
Ranking A: 5-7-2
B: 10-1-4
C: 9-6-3

SPETSSTRIDEN

Monté och extra svåranalyserat. 2 Pastore Bob är blixtsnabb bakom bilen med sulky, nu är det monté-debut men vi tror ändå på snabbstart. 5 Rajesh face är också snabb och likaså 7 Galactica som ska ses med chans trots sjundespåret. Vill åt en open stretch-position?

ANALYSEN

Trots ett relativt litet fält är Monté-SM svåranalyserat speciellt som det också handlar om monté-debut för flera av hästarna och hur de svarar på att springa under sadel vet egentligen ingen förutom tränarna som säkert testat det i träning. 5 Rajesh Face har i alla fall visat att han trivs att tävla med sadel. Är snabb från start och kan komma till ledningen och därmed slippa positionstrubbel längre bak i fältet. Från stallet tror man på bra chans och håller sig bara hästen lugn så kan det hålla hela vägen. Bakom är det jämnare. 7 Galactica har också fungerat väldigt bra i monté och när hästen också var väldigt bra i sulkylopp senast bakom bl.a. Mellby Free tror vi på en ny stark insats här. Kan som bekant öppna snabbt och trots ett spår långt ut på vingen bör Anna hitta fram i en bra position. Kan sedan bli att räkna med. Vi rankar upp! 2 Pastore Bob debuterar med en ryttare på ryggen. Har testats med ridträning men inte gått några skarpare montéjobb och det är ett litet frågetecken hur hästen kommer att fungera. Är väldigt snabb bakom bilen med sulky och vi tror att vi kommer att få se en snabbstart här också och därmed rankar vi också upp hästen då positionen bör bli fin. 10 Baron Gift premiär-springer också i montélopp. Det låter försiktigt positivt från Svanstedt junior och alla vet hur den här hästen kan avsluta med rätt resa. Typiskt outsider.

Dags för Jackpot på V75 igen! Då aktiveras Jackpotsystemet LIRAREN V75 från Spelguiden. Andelarna går åt fort när det är JACKPOT!
Hela analysen hittar du alltid hos http://tipsaren.com
Föregående artikelInför V75 (dubbeljackpot): ”Hästen känns fin och är på topp”
Nästa artikelJanne Jackpot med 5 spikar inför ÅBY… för att reta upp Harry Boy…

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.