V75 & DD Tips inför V75 Gävle 18 maj 2024

130

v75 system

V75 avd 1-3 i samarbete med SPELGUIDEN AB

V75-1: 6 MATIERE drog bästa tänkbara läge med innersta springspå- ret för att hitta till tätpositionen när 6-åringen öppnar blixtsnabbt och Fredrik Larsson kan fixa ännu en bejublad V75 seger andra veckan i rad. 2 GRAND READY CASH har hög kapacitet och avslutar vasst!
RANKING: A: 6-2-1-11 B: 8-9-5-4 C: 3-10-7

V75-2: 10 ARDING gjorde en strong upphämtning senast och visade full form. Magnus får tipset före hela JOP packet som består av nästan halva fältet och någonstans måste ATG samt GÄVLETRAVET ta på sig dumstruten att placera loppet innanför V75 ramen. En ren SKANDAL! RANKING: A: 10 B: 4-13-2-6-3-14-7 C: 9-11-5-1-8-12-15

V75-3: 6 AJLEXES HANS gjorde en galen sista fyrahundring när Tom gav full anfallsorder och vårt ur visade 07,8 med fjärde tagg i sista sväng. Stallet hänger på en BIKE och fortsätter utan skor vilket gav enorm effekt. Nu hoppas vi att defensiv mästaren Tomas vågar tävla!!!! RANKING: A: 6 B: 3-8-11 C: 5-12-10-1-7-2-9-4

Tipset ovan från SPELGUIDEN / TIPSAREN.COM
SPELGUIDEN AB har levererat tips och väggtidningar till ombud och privatpersoner i över 30 år!

Prova TIPSAREN FYRA VECKOR HELT GRATIS!

För privatpersoner: https://tipsaren.com

För butiker/spelombud: https://tipsaren.com/butiker

 

Dagens GlimmaDubbel 18/5

Första DD blir ett riktigt fint lopp där många har chans att vinna. Bästa chansen sitter Hail Mary på. Han har känts fin i veckan och hamnar han inte allt för illa till från spår ett är det en bra chans. Sen vill jag ta med Click Bait som Melander låter väldigt uppåt på. Läge för spets och värme är förutsättningar han trivs med. Slutligen vill jag ha med Staro Mack Crowe som ska gå första barfota för första gången och detta är en riktig hårding.
I andra DD spikar jag Mizai som bör ta sig till spets. Behandlad i en kota efter senast och brukar vara bra direkt efter behandling. Trivs på Gävle och med Mats.

DD1: 1 Hail Mary, 5 Click Bait, 4 Staro Mack Crowe
DD2: 2 Mizai

Häng med mig på helgens spel!

V75 Gävle
https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2024-05-18_16_5

GS75 Åmål
https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221988_GS75_2024-05-19_29_4

 

INTERVJU MED DANIEL REDÉN INFÖR V75 GÄVLE

Kanal75 / Alltomtrav

Redén är sugen på en tredje elitloppshäst – ”Riktigt bra”
Daniel Redén har redan Francesco Zet och Don Fanucci Zet klara för Elitloppet.
Nu kan han få med en tredje häst i Hail Mary som jagar en rosa biljett i Gävle.
– Innerspåret är bra och 1609 meter gynnar honom. Han kan öppna riktigt bra och vi är alla sugna på Elitloppet, säger Redén.

Prins Daniels lopp, tillika ”Vägen till Elitloppet” är lördagens sportsliga clou när Gävle är värd för V75®. Omgången är på nytt kryddad med en jackpot och det finns 47 miljoner kronor i potten för sju rätt. Daniel Redén är glödhet som vanligt och har redan två hästar inkvalade till Elitloppet. Nu kan det bli en tredje häst om Hail Mary vinner eller svarar för en vass prestation. Han körs av Björn Goop för första gången som även kommer att köra i ett eventuellt Elitlopp. Men tränare Redén har flera heta chanser i V75 och vi går igenom hästarna i tur och ordning.
– 1 Poleposition (V75-1) hade två raka segrar innan det blev galopp senast men det var nog kusken som överforcerade honom lite. Banan var heller inte till fördel för våra hästar den dagen och galoppen glömmer vi. Nu har han i och för sig galopperat två gånger på slutet och det ska man inte blunda för, men normalt sett är han väldigt travsäker. Distansen 2600 meter gillar han och spåret är kanon. Det ser bra ut allting och jag har en bra feeling. Inga ändringar, säger Daniel Redén.
– 12 Mahala (V75-4) tror jag blev generad till galopp av ekipaget utvändigt senast i sista sväng som bröt ner och min häst fick helt enkelt inte plats och slog sig på ett knä. Hon hade säkert varit topp tre annars och har riktigt bra form. Nu vet jag inte motståndet här och att stå på tillägg är inte så kul. Men hon har en jäkla speed att tillgå om det klaffar. Normalt sett är hon stabil i starten och får hon ett lopp på vänan är hon jäkligt bra.

”Är riktigt bra i ordning nu – har kommit rätt på det”
– 1 Hail Mary (V75-6) blir bara bättre och bättre. Han hade tagit det jäkligt lugn när han kom hem från Frankrike och skulle få ett lopp i Bollnäs men banan var dålig så det blev bara ett halvlopp och inget tempo. Han gjorde det bra i Finland gången efter och föll med flaggan i topp. Hästen borde ha gått framåt med det loppet i kroppen och 1609 meter gynnar honom. Han kan öppna riktigt bra och spår ett är bra. Han kommer att gå som senast förutom att jag plockar bort murphybländaren nu när han har innerspår. Det blir spännande.
– 7 Mister Hercules (V75-6) är riktigt bra i ordning nu och jag tycker att vi börjar komma rätt på honom i träningen. I tävling han alltid presterat bra men har kunnat fuska lite med travet och vi har jobbat hårt med det i träningen. Vi har försökt hjälpa honom med tekniken och det är svårt men balansändringarna som vi har gjort hemma har fungerat bra. Vi har snedbalanserat och donat, precis som man gjorde på 1800-talet och jag tror att vi har kommit rätt på det nu.
– Jag har två topphästar med och när de presterar på topp så är det med i den högsta eliten. Jag vill inte jämföra dem men läget tilltalar Hail Mary och Mister Hercules är lite bortlottad, säger Redén.

Föregående artikelInför V75 (jackpot): Redén är sugen på en tredje elitloppshäst – ”Riktigt bra”
Nästa artikelDECISION MAKER till Elitloppet!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.