V75 Jackpotanalys inför GÄVLE!

128

spelguiden

V75 ANALYS AVD 1-5 FRÅN LIRAREN/SPELGUIDEN

INTE DET TUFFASTE SILVERLOPPET SOM KÖRTS..
Avdelning 1 Ranking
A: 6
B: 2-3-8-7-10-14-5
C: 9

SPETSSTRIDEN
6 Van Gogh Z.S. är kanske ingen raket från start men springspår och en offensiv satsning lär räcka långt här och ledningen ligger inom räckhåll. 3 Majestic Man bör öppna kvickt och är värst emot. Frågan är om Jorma vill stå emot manglingen från den förstnämnda hästen.

ANALYSEN
En ganska tunn silverdivision för årstiden inleder och vi har funnit ett singelstreck direkt. 6 Van Gogh Z.S. är visserligen ny i klassen men motståndet skrämmer knappast. Tidig ledning ligger inom räckhåll precis som senast då det blev en enkel seger och vi ser samma scenario framför oss igen. Är enligt stallet på väg mot samma form som under förra sommaren och då ska det räcka långt här. Får fullt förtroende av oss. Bakom är det desto jämnare om man tänker sig att gardera. 2 Sandsjöns Enzo vann direkt i ny regi senast för Lugauer trots ett uppehåll på fyra månader. Fick visserligen segern gratis då ledaren galopperade kort före mål men insatsen var ändå bra. Brukar trivas som bäst under den här årstiden och från ett perfekt läge ska hästen ses med chans bakom vår favorit. 3 Majestic Man är den som kan utmana om ledningen men om Jorma kommer dit är det frågan om han vill stå emot manglingen som kommer att bli utvändigt eller om han släpper och tar en vilsam rygg i stället. Fick stryka på foten näst senast mot loppets spik men ska vara i bättre form nu. Inte avsågad. 8 Royal Navy Neo har efter två inledande segrar varit ute på V75 och gjort det okej. Kan smyga med den här gången bakom hästar och kanske är en häst som kan lura i vassen. Outsider.

IES ELISABET SIKTAR PÅ REVANSCH FRÅN SENAST!

Avdelning 2
Ranking A: 10-7-3
B: 14-9-6-11-5-1
C: 4-2-8-12-13-15

SPETSSTRIDEN
Flera tänkbara hästar kan vara med i körningen här. 1 Bazinga Cheri kommer att få blinkers på sig vilket gör att hon kanske öppnar snabbare än tidigare. 3 Nina Ginto har öppnat bra tidigare i volten men därefter inte haft lägena. Är tänkbar här.
Springspåren 6 Violette Face och 7 Maggiore har båda snabbhet i sig och är inte avsågade. Öppet men knapp fördel nummer 3.
ANALYSEN
Ungdomslopp och tillika Diamantstoet i ett gör det hela lurigt som sig bör. 10 Ies Elisabet har visat väldigt höga toppar men också djupa dalar och går aldrig att räkna med helt. Blev störd senast och hade säkert vunnit utan den incidenten men man får ta med sig insatsen hit och försöka få revansch. Hittar stoet rätt ryggar och får ligga still och spara på speeden tills loppet ska avgöras så kan hon gå oerhört fort till slut. Får tipset i ett öppet lopp! 7 Maggiore var med i en Breeders Crown-final i fjol och har visat kapacitet som ska räcka i det här sällskapet. Kan utaman om ledningen här men är inte beroende av den utan brukar gör sitt i loppen oavsett resa. Har siktats mot det här loppet och ska ses med chans. 3 Nina Ginto håller vi som knapp spetsfavorit. Har haft väldigt tråkiga utgångslägen och inte haft läge för att ladda från start vilket är fallet nu. Visade vid sitt enda tillfälle med framspår att hon kan öppna bra. Barfota runt om är tanken vilket det i så fall blir premiär för. Är med i matchen! 14 Teton Sweet Lindy har Svedberg verkligen lyckats hitta rätt växlar i och det har blivit snabba pengar in på kontot. Borde trots det stå väl i den här klassen då hästen visat både tuffhet och fart som duger långt. Magnus Djuse upp den här gången. Ska ses med chans.

KNEPIG MEN KAPABEL – KAN DET GÅ DEN HÄR GÅNGEN?

Avdelning 3
Ranking A: 3-6-7
B: 4-5-1-2-10-11
C: 9-8-12

SPETSSTRIDEN
1 Ozzy´s Melody kommer att laddas vad som går från Gävles lite halvknepiga innerspår. 4 Aurora Borealis är en allvarlig utmanare och från spår sex återfinns den kanske allra startsnabbaste hästen i 6 Call To The Bar men frågan är om hästen tar längderna som krävs på invändiga konkurrenter.

ANALYSEN
Lägsta klassen ser lagom lurig ut på förhand. Chanstipset till mycket knepige 3 Illfindmywayhome som de dagar han fungerar är väldigt kapabel för klassen. Senast provades flera utrustningsförändringar på hästen, bl.a. barfota runt om samt jänkarvagn och det slog inte väl ut. Nu blir det åter till utrustningen som fanns innan med undantaget att hästen kommer att behålla det helstängda huvudlaget med hål i som Redén var nöjd med. Gick med fulla linor över mål efter sista galoppen senast och formen är det inget fel på. Krossar allt felfri? 6 Call To The Bar är en fyraåring som är under utveckling. Väldigt snabb från samma position näst senast och det är möjligt att Ulf gör ett tappert försök mot täten. Är dock inte beroende av den. Ska testas med ryckhuva i veckan och slår det väl ut kan det bli samma utrustning här. 7 Global Black Money hade mycket sparat över mål senast och ska här tävla barfota runt om för första gången. Är under stadig utveckling och trivs bra över distansen.
Behöver ändå lite flyt med positioner från sitt spår långt ut på vingen. Tänkbar. 4 Aurora Borealis är kanske den som har bäst chans att nå ledningen och i så fall chansar nog Westholm och kär där. Passivt körd senast och fick bara gå en repa till slut sista 500 meterna. Outsider.

ULVÅSEN KOMMER ATT VARA ETT JAGAT BYTE!

Avdelning 4
Ranking A: 2-15-12
B: 8-14-11-4-7-10
C: 13-1-6-5-3-9

SPETSSTRIDEN
Någon annan i spets än 2 Ulvåsen känns inte tänkbar bland de fem på start och hästen lär sedan köras där.

ANALYSEN
Dubbelcupens final bjuder på fullt fält under elitskiktet. 2 Ulvåsen är intressantast tycker vi då hästen med lätthet bör nå spets här. Sulkyn kommer att bytas ut från en säkerhetsvagn till en riktig sulky och normalt sett så ska det gå snabbare då. Bör rekordsänka här för att räcka till vinst men en häst som vunnit 10/13 starter så lär vi inte ha sett botten i honom ännu. Hela vägen? På dubbla tillägg återfinns de tuffaste konkurrenterna. 15 Ard har höjt sig i ny regi hos Östre och det hade nog varit tre raka segrar om inte galoppen kommit senast. Har haft mycket krut sparat vid segrarna och kommer att tåla att gå i spåren här. Är en tidig utmanare om segern.
12 Nordby Fröy tävlade åter barfota runt om senast och då blev det en ny seger igen. Det blir åter utan skor här och med tanken på att formen snuddar på topp så kan hästen runda hela fältet här. 8 Mo Sjur är den på 20 meters tillägg som känns hetast. Står 20 meter bättre till gentemot senast då han mötte de två tippade hästarna på 40 meters tillägg. Ska toppas i träningen och nu gå barfota fram. Ska räknas.

NU ÄR DET DAGS FÖR ZEOLIT ATT LEVERERA!

Avdelning 5
Ranking A: 5-8-6
B: 1-12-10-2-4-9-3
C: 11-7

SPETSSTRIDEN
8 Hombre D. är troligen kvickast av alla hästar men att spetsa från åttondespåret är inte lätt. 5 Zeolit borde ha chans att svara ut och invändigt är det frågan om hur 1 Mellby Ironman kan ta sig i väg. 2 Powerbank får heller inte nonchaleras helt.
ANALYSEN:
5 Zeolit ska ses med bäst spetschans i loppet och därmed också gjuten tipsetta. Barfota runt om samt jänkarvagn i den starten föll väl ut och det blir samma balans här. Dessutom användes urryckare vilket Åkerfeldt ansåg hade en stor effekt. Jari har talat sig varm om hästen förut och nu är det dags att leverera! 8 Hombre B. brottas med ett svårt utgångsläge men är en häst med kapacitet i. Ute i Kungapokalsfinalen senast och höll då bra utan chans på tätplaceringar. Mer passande motstånd den här gången och Kylin Blom låter inte främmande för att ta dödens direkt. Måste räknas tidigt. 6 One Kind Of Art vann trots frånvaro inför loppet senast på ett enkelt sätt och ska vara ännu bättre till den här starten.
Kommer att tävla med optimal balans och mycket handlar om vart hästen hamnar i fältet. Bör blanda sig tätplaceringarna. 1 Mellby Ironman känns som jokern i loppet. Trivs i spets och lyckas man försvara innerspåret kan det räcka hela vägen. Var inte som bäst i sin senaste start och fick en paus efter det. Åter med i matchen
nu!

Fullständiga analyser från TIPSAREN och LIRAREN hittar ni inför varje V75-omgång på http://tipsaren.com

Denna helgen spelas det även grymma JACKPOTSYSTEM från Spelguiden AB! Tipsaren V75, Liraren V75 från SPELGUIDEN AB och alla andra andelar hittar ni hos https://atg.se/cigarrmagasinet

V75 ANALYS AVD 6-7 FRÅN TIPSAREN/SPELGUIDEN

V75-6/DD-1: 3 DIANA 2ET har fått ett par lopp innanför västen och Reden kan sitta med en joker i handen inför elitloppet. Han låter äckligt nöjd med sin stjärna som kan få loppet i draget när det vankas sten- hård spetskamp och märren kan svischa förbi hela packet raka vägen till nästa söndag. 4 HARRAN BOKO höll på att spränga ljudvallen sista 400m ute vid korvkiosken och uret visade höga 05. Conrad kan vinna från alla positioner och givet motbud. 1 DISCO VOLANTE har toppform men känns överspelad när Tarzans kuse hoppat mer än en gång med invändiga spår bakom startbilen och vi tar syn på favoriten. 9 GARETH BOKO var enorm i debuten för Jerry som har bra vibbar!
RANKING: A: 3-4-1-9 B: 10-2-5-7 C: 8-9

V75-7/DD-2: 7 ADMIRAL AS har överkapacitet för detta sällskap vid sunda vätskor och vi spikar utan minsta blinkning, även om det är års- debut. Reijo Liljendahl kan ställa i ordning sina hästar samt matcha på ett smart sätt och 5-åringen får dessutom Örjan som kapten denna gång. Det blir BIKE och Kihlström behärskar den som få andra kuskar inom svensk travsport. Vi spikar utan minsta darr på manschetten!
RANKING: A: 7 B: 1-9-10-12-11 C: 6-3-5-4-2

 

Fullständiga analyser från TIPSAREN och LIRAREN hittar ni inför varje V75-omgång på http://tipsaren.com

Denna helgen spelas det även grymma JACKPOTSYSTEM från Spelguiden AB! Tipsaren V75, Liraren V75 från SPELGUIDEN AB och alla andra andelar hittar ni hos https://atg.se/cigarrmagasinet

 

Föregående artikelInför V75 (jackpot): Problemhästen som fann löpglädjen
Nästa artikelÅrets snabbaste i Sverige klar för Elitloppet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.