V75 lördag och söndag, del 1

22

dd-tips dd-blogg

Ironin i att jag i mitt näst senaste inlägg skrev att jag inte vill göra inlägg utan lite mer innehåll till er och i senaste inlägget så gör jag typ det hahaha. Man kan inte vara på topp hela tiden. Nåväl, det är oundvikligt att inte några av inläggen blir lite kortare och med något mindre innehåll än andra. Huvudsaken är att jag levererar då och då åtminstone 🙂 Ett par vinnare har vi prickat in denna veckan och vi får väl hålla tummarna för att vi kan hitta något skoj i helgen också. Lite trist att dubbeln igår inte höll. Blev lite överraskad när Goop släppte med True Blue For You, han brukar inte göra det frivilligt. Men det såg ut som att Jansson uppfattade det som att Goop ville släppa och då avancerade han med Jennie Lovecroft som ju bara var bäst. Ett sjuårigt sto som rekordsänker med över en sekund, det ser man inte varje dag…

Vi börjar på Boden där jag lirar DD. I den första avdelningen vill jag ha med sju hästar då jag tänker dra till med en spik i avdelning två. 1 Love Dancer, 2 Love Lini, 3 Speed Delicious, 4 Priamo Caf, 6 Raz Mackenzie, 9 Fore Candy och 11 Premier Kronos. Jag vill varna för både Fore Candy och Premier Kronos som definitivt kan överraska om det klaffar. Fore Candy har jag alltid gillat och han visade bra kapacitet för Kent Knutsson men fick väl aldrig riktigt sätta dit en fullträff. Kanske kan han göra det nu. Han har gått bra sedan han flyttade till Finland och han har fart nog att skrälla här.
I DD-2 som är Norrbottens Stora Pris tänker jag spika 9 El Mago Pellini. Jag tycker han har samlat ihop till en seger på svensk mark och även om det blir otroligt tufft att ta den segern här så tycker jag det finns hyfsade möjligheter om han sköter sig. Jag tror han och Adrian Kolgjini kan hamna rätt bra på det från start och sedan hoppas jag det blir lite mjölksyra där framme sista 400 och då kommer El Mago Pellini fälla många, förhoppningsvis alla. Kul skräll!

DD-1: 1,2,3,4,6,9,11
DD-2: 9 El Mago Pellini
Min raka DD: 6-9
Min roliga DD: 9,11-9

Återkommer senare under dagen med del 2. Då tar vi söndagen och helgens mest intressanta lopp, Oslo Grand Prix.

Stay tuned trottinglovers!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.