V75 på Bergsåker 5 oktober 2013

269

V75TIPSET

 

Avd 1
Vi börjar med Silverdivisionen som ser ganska blek ut enligt oss och här tar vi ställning direkt. Visserligen har DEMOCRAT startat lite tätt men förra helgen så blev det en lugn resa så denna gången ska det vara bra chans att spåra runt om – speciellt när loppet går över 1640 meter och vi inte ser någon utpräglad startrusare som kan svuva vår vinnare på ledningen.

Avd 2
Ujujuj… här känner vi oss lite offside vid en första anblick men efter lite efterforskningar så tror vi oss kunna låsa det här loppet på ganska få hästar (peppar peppar) ALLRA helst hade vi nog velat strecka hela gänget. 1 RITE PASSION är en liten chansning men kan få ett fint lopp vid sargen och måste med på kupongen. 2 CRUSIOUX får säkerligen en fin resa av Ulf Ohlsson, måste med. 3 RITE PASSION är den givna spetsfavoriten här (om inte Jeepster vill annat) och kan hålla vägen men hur går det om det blir lite tryck på tillställningen? 6 FINISH FUTURE har setts i lite hårdare gäng än detta och kan visa sig vara mest uthållig i hela gänget. 11 GLOBAL NUMEROUS kan vara en tokskräll vid överpace. Men… som sagt… vi skulle vilja STRECKA HELA GÄNGET egentligen..

Avd 3
Ja den stora frågan är väl egentligen hur det är med 5 NAHAR, hoppar eller hoppar inte? Den som vill spara streck spikar här då vi egentligen tror att Robban har klurat ut vad problemet har varit men vi vågar inte helt och hållet varken lita på Nahar eller oss själva här utan plockar med 11 ORECCHIETTI också. Den kusen håller vi mycket högt och även om formen kanske är aningen tveksam så tror vi det kan vara en bra chans trots läget. Speciellt om Nahar galopperar.

Avd 4
Då var det dags för Kallblod och här är det väl två hästar som höjer sig lite över mängden 7 HALLSTA LOTUS som är svårbedömd och 9 FAKSEN JR även om den riktiga gnistan saknades senast. Ja som ni hör så blir det inget lås med dessa två normalt bästa hästarna utan vi tar med ett gäng till. 1 RINO DOX, 4 GULI JÄRVEN, och 10 TIMIAN BEST.

Avd 5
Lärlingslopp och vild körning som skulle kunna gynna Hanky Panky Pagan som kanske är bästa hästen men vi tror istället att det blir en seger från spets här i form av 3 BELLA DONNA om ekipaget får överta efter första sväng… för spetsen initialt är väl vikt åt Alvena Sonja eller MT Havana Girl?

Avd 6
Svårt att bena ut detta loppet. Chansar på att det blir någon i första ledet bakom vingen och streckar alla där.

Avd 7
I denna omgång är ju Robert Bergh något av nyckelkusk kanske och här tycker vi hans styrning höjer sig över mängden och spikar. 10 LAURIER DAG är säkert extra toppad till denna dagen och vi tror Bergh får avsluta denna omgången med en seger. Sen får vi se om det blir den enda under dagen…. är det någon som har streck kvar inför denna avdelningen så lägg dem på On Hold, Långarsbo Blixten, Oracle Kronos, Global Octopus eller Aztec Boko.

1    4 Democrat
2    1, 2, 3, 6, 11
3    5, 11
4    1, 4, 7, 9, 10
5    3 Bella Donna
6    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
7    10 Laurier Dag

400 rader x 1 x 0,50 kr Totalt: 200,00 kr

LYCKA TILL!

AlltOmTrav

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelATG inför systembegränsningar
Nästa artikelNästagångare 5-9 oktober 2013