V75 System & Analys till Bergsåker 23 februari 2019

390

V75 Tips, Analys och Ranking i samarbete med MinAndel.se inför Bergsåker 23 februari 2019

Dags för Alltomtrav:s V75 Tips igen. En grym kombination av travtippare med erfarenhet från stallbackar, travbanor och travtippande i allt från 15 till över 35 år! Denna gången avgörs V75 på Bergsåker och vi har grävt fram några riktigt roliga drag och dessutom några spikförslag att luta sig emot!

Sunda spikar: AVD 3: Zenit Brick, AVD 7: Perfect Dynamite
Uppdat fredag: Kan bli väldigt tung bana. Håll koll på lördag! Kan bli favoritfall både här och där.

Roligt lås: AVD 4 Smedsbo Faksen och Storm Odd

Rysarspik: I AVD 6 reser Rushmore Face långt och stallet har form

Andelsspelet hittar ni här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=75813

Vänta inte för länge med att köpa in er! Det är hårt tryck på andelarna!

NU KÖR VI!

V75 System & Analys till Bergsåker

V75-1

1 READY LANE har toppform och kanonläge men galopprisken är lite väl stor. 2 BUDETS LASSE gilla distansen och har gjort det hyfsat på V75. Ska med om man tar 5-6 st. 5 SCARPETTA har dåligt spår men satt fast med krafter kvar senast och kanske kan få användning för dom nu med bättre lopp. Trivs på distansen. 6 CRACKAJACK blir vårt förstastreck här. Det riktigt lyser om hästen för tillfäller och får säkert en bra start här. Kanonchans om han håller sig lugn. 7 SPECIAL MAJOR gillar kusken och är kvick ut i volt. Kan leda hela vägen. 8 MANOFTHEMATCH trodde vi mycket på senast men bensinen tog slut lite oförklarligt.. Innerspåret kanske var lite väl tungt. Får en ny chans av oss här. Intressant finne. 10 HARRINGTON är med och hugger ofta därframme och kan bli farlig med lopp på rulle. 12 ELECTRICAL STORM kräver perfekt rygglopp. Höll fint senast och kanfå vårt sistastreck här.…

RANKING: A:6-7-8 B:2-1-10-12-5

V75-2

1 AU PAIR GIRL är ett stufft sto med intressant läge här! 4 VANESS F.B. har absolut toppform, fint läge och älskar distansen. Givet förstaval. 6 SHEILAH LADAY blixtrar till ibland men inte alltför ofta. Skrällbud? 12 MOUNTAIN CLEAVER är en duktig finska och brukar alltid vara på topp vid sverigebesöken och räcker långt här med Kihlström upp! 14 AMALIA CASH har inte visat nåt på länge men kan blixtra till när man minst anar det? Dags nu? 15 FAME BOKO gör nästan aldrig ett dåligt lopp. Med rätt lopp blir Lennartssons springare svår att tas med till slut. Uppdat fredag: Eftersom det verkar bli leråker på lördag rankar vi upp 8 TINA GEL till A-gruppen

RANKING: A:4-1-12-15-8 B: 14-6

V75-3

1 ELIAN WEB kan få ett lyxstreck på läget här om man har gott om pengar. Formen närmar sig. 2 ZENIT BRICK tror vi egentligen vinner relativt enkelt här. Trivs på Bergsåker och möter inget övermäktigt motstånd. Sund spik. 3 NAPPA SCAR har absolut toppform och ska inte nonchalera om man garderar. 4 QUEER FISH har två lopp i kroppen nu och kan ha chans om det skulle vara nåt fel på vår vinnare. 9 ERIK STING fick sin efterlängtade och välförtjänta sger förra gången. Platsbud i första hand men stallet verkar uppåt så garderar man så ska den med.

RANKING: A:2 B:3-4-1-9

V75-4

1 STORM ODD var fin efter vila senast och läget går inte att klaga på. Tränaren uppåt! 2 ELDVIN är nog inte segermogen ännu men är bra i grunden och ska med om man streckar 6-7 stycken. 4 SJÖ VINN verkar trivas bra i nya regin och kan överraska här. 6 SMEDSBO FAKSEN laddas för spets här och når Djuse dit så ska det vara bra chans. Den som vill chansspikar. Sett kanonfin ut. 10 TANGEN HAAP har stigande form. Och ska med trots tillägg om man garderar. 11 ART KJARVALD har hyfsad form men svårt att sätta nosen först nuförtiden men har överraskat förr. Får ev vårt sistastreck här. 12 INGBEST är en riktigt bra häst i grunden men kommer med diffus form. Måste med om man inte behöver garderingen bättre någonannanstans.

RANKING: A:6-1-10 B:4-12-2-11

Andelsspelet hittar ni här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=75813

V75-5

1 MASTER HILL misslyckades senast på V75 men formen är bra nu och läget ännu bättre. Normalt toppchans. 2 LET IT HAPPEN W.W. skrällde senast i lite svagare omgivning, får sistastrecket här vid gardering. 3 BON EGO var kanonfin från spets vid segern senast på Romme. Kanske samma scenario här med Ove A upp! M.T. MASTER DON har gjort tre fina insatser i rad och vann plättlätt senast och Djusarna ska man se upp med generellt denna omgången! 10 COPITEX fick tyvärr dåligt läge här. Hade kommit med i A-gruppen med framspår men kan räcka långt härifrån också.

RANKING: A:1-3-4 B:10-2

V75-6

1 VIC DE LUXE har absolut toppform och smaskigt läge! Kan få loppet här. 2 IMPORTEDFRMDETROIT har bara gjort bra insatser senaste tiden och har ofta haft bakspår. Fint läge nu och Ulf ser säkert till att stanna i andraspår. 5 VÄSTERBO GROSBOIS har två V75-segrar och ska inte räknas bort om man tar med 5-6 stycken. 6 RUSHMORE FACE reser Adrian långt med och här siktas det säkert mot ledningen! Hela vägen? Se upp! 7 GLOBAL TRUST är i grunden riktigt bra och når den upp till full kapacitet här och får en fin start så kan det gå vägen. 10 SUPER ZANTOS går jämnt och bra hela tiden. Se upp om det skulle bli lite fart på tillställningen! 11 HAWK CLIFF gillar vi! Formen verkar fin men har inte lyckats sticka nosen först. Dags nu?

RANKING: A:6-2 B:7-1-5-11-10

V75-7

1 SIR HENRY P.HILL brukar gå bra efter vila och är kvick ut. Lite skrällvarning här. 2 ZORRO SWING gillar verkligen Bergsåker och spåret går inte att klaga på. Närmar sig toppformen men kanske lite hårt emot? 3 PERFECT DYNAMITE var kanonfin senast och kan vara en tänkbar spik här. Kör på säkerhet från start och bara vinner? 4 GLOBAL UNDECIDED var hyfsad senast men inte mer. Gubben i lådan-skräll? 5 LEADER BRODDE är snabb ut och får ett fint lopp men har den viljan? 6 LIGHTNINGSKY hade en riktigt tung spurt senast vid segern men möter lite tuffare kamrater här. Om många. 9 IT’S SHOWTIME ZAZ tål att göra en hel del i spåren och kan komma in i matchen om favoriten har en dålig dag. 10 SEBASTIAN JOURNEY, 11 MALKIN och 12 SURVIVAL KIT tar man med om man råkar ha pengar kvar när strecken är satta i de sex första avdelningarna.

RANKING: A:3 B:1-2-9-6-4-5-12-10-11

Andelsspelet hittar ni här: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21490?andelsspel=75813

 

V75 System & Analys inför V75 Bergsåker av

ALLTOMTRAV/MINANDEL

Föregående artikelInför V75: Han ska köra fem V75-hästar på lördag
Nästa artikelBold Eagle kommer till Sverige i sommar

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.