V75 system och analys till Elitloppslördagen

35

JANNEJHEAD

Helgen till ära med Elitlopp och allt så har vi lyckats få tag i vår gamle skribent och skrälljägare JANNE JACKPOT som ska försöka lösa V75:an till Lördagen under denna fantastiska helg. Och ni minnesgoda läsare vet att han inte backar för att slå in skrällspikar till höger och vänster. HÅLL TILL GODO!

Tjofaderittan! SOM NI HAR LÄNGAT FAST NI KANSKE INTE VISSTE OM DET…
Då var man tillbaka i gammalt gott slag och vi får se om detta bara blir ett Gästspeleri eller om jag rullar in här på regelbunden basis och lämnar avtryck. Sysslar annars mest med hemliga triospel och knyppling nuförtiden. En och annan timme med knallpulverpistolen och kajorna i trägårn blir det ju också… men nog gafflat om mig. Nu står HÄSTARNA och MILJONERNA i CENTRUM! Dåååå kööööööör vi!!!! Så det ryker kan jag ju tillägga…

 

Jag börjar med två spikar direkt! Inte i samma lopp naturligtvis utan vi börjar i avdelning 1.

 

AVDELNING ETT
MOVING ON, DONNA DI QUATTRO och WINDY WAYS.. tar stortipparna med på kupongen… Moving har ju Monténerat bra i Frankrike och Donna har gått bra därnere också plus att damen sett fin ut här himma och slänger av sig ett par kilo denna gången. Windy har en slutrökare som t o m slår min minuterna innan bolaget håller på att stänga… meeeeen… som Tony Öörving säger…. jag har hittat en skrällningsspik att börja med här… blir kanske lite halvjobbigt mot de föregående benämnda damerna men jag har blivit helt impregnerad av 2 ROSES GLORYS insatser på slutet och hon har sett magiskt läcker ut och jag tror detta är en ”climber” som vi sa i staterna när jag jobbade där som vattenblötare på 70-talet. Klättrare alltså. I klasserna alltså. TOLVTUMSSPIK!!!!
AVDELNING TVÅ
Ytterligare ett typiskt Jannejackpotskt singelstreck. Denna fick jag gräva nästan änna ner till Nya Zelann för å hitta men när jag väl hade hittat ekipaget så kändes det hur jäddrans vattentätt som helst. Ja fy tusan. Finska pojka. Fin häst. Joo. Bra joo. Tycker fin. Joo. JORMA KONTIO sitter upp bakom mitt tvärdrag i detta loppet. 7 WASA WARRIOR. Tre raka triumfer utan dojor och jag slår in spiken utan att tveka trots läget!
I AVDELNING TRE TAR JAG MED FYRA
5 NEXT TO NONE SIB startar ju jäddrar i mig fortare än en Anka bajsar och här susar Goppen till spets så säkert som att jag har brynja på mig. Kanske inte orkar kuta så långt som 2140 i full fart i spets men går det så går det.
9 EVENS FIRST BOY har ja låtit bli å spela nu nåra gånger å väntat på att det rätta läget ska dyka upp och det kom nu! Strecka Fleming för bövelen! Har gått bra varje gång och nu kan det slå till med en jackpotutlösare så det skringlar till i hela Solvalleriet.
10 AL’S WINNERMEDE… ja jag saknar ord å det är inte ofta. Trivs med finske Jorma i vagnen och jag bara väntar på att den ska slå till med den formenizenittoppen den har… en typ vågarinteplockabortdenhäst…
11 GLOBAL PATRIOT… ja den som vågar spikar. Ja hade gjort det om ja inte hade haft så många streck kvar å gödsla med. Elitloppstempo första varvet å sen nosen först mot segerchecken.
AVDELNING FYRA DÄR FYRA KOMMER ME
1 ERIK blir nog så jäddrans inlåst som nån bara kan bli här men med Örjan i sulkyriet så kan det bli lösningsbart ändå för när han väl tar sig ut med sin gubenilåderietgrej så tål ERIK att gå en bit i spåren. Sanna mina words!
2 ELDRICK BOKO tor jag Takter trycker till med efter ett tag eller rent av susar till piken direkt. Har ju tävlat en våning ovanför men tar hissen ner nu och då är det bra chans.
4 COPIMADE blev jag förbenad på senast för han spräckte mitt system. Det ska jag inte tillåta nu.
11 LE MIRACLE… ja jag ser de ente som nåt mirakel om den vinner.. två lopp i västen och Båthen funderar på vilken balans det ska bli… jag tror det blir rääääääserbalans och bli inte förvånade om Miraklet flyger lågt över upploppet trots ett det typ är en förskolehäst som saknar lite rutin.
AVDELNING FEM OCH BORT MED ALLA PÅ TILLÄGG
1 TAKEAWAY ska ju bara trava iväg mot spets här annars bler ja förgrymmad. Torskade iåförsej sist från den positioneringen men skitsamma. Örjan kan lösa detta bättre om han skulle bli fast än Sydspol skule gjort när det blitt stopp i rören.
2 MAGNESIA… kan man dela ut hjärtan här så gör jag det. DENNA kusen gillar jag och det kan vara en jätteomkullkastare om den kommer till spets. Oskar grunnar lite på om ifall att det inte skulle kunna ske och om dom kommer dit så jäddrar släpper han inte till nån.
3 DARK CHOCOLATE ska kasta alla dojjorna… lite stissig från svåra spår men tredje ska funka i volt. Megakul skrällbud med kuskeleganten i vagnen.
6 BASIC ….. KANSKE den gode Goop lyckas få iväg ordentligt och spets låter inte helt omöjligt i ”min bok” som han säger den där tönten i travteven. Två raka segercheckar sen han debuterade hos Goop och varför skulle det inte bli en tredje? Ledningen är inget måste för den här är stark som en BJÖRN.
7 ANGEL RAIN… ja är det nån som laddar och inte brukar ge sig så är det NorrlandsRobban som nu blivit VästkustsRobban. Var i final i det där Silvialoppet så den måste ju va bra och vad jag har hört så kanske den t o m är STARKARE än en BJÖRN…
AVDELNING SEX BLIR EN TVÅHÄSTARSLÅSNING
1 GLOBAL REPUBLIC kan öppna som en oljad nånting va de nu heter och hela gänget som finns runt den här hästen vill att Johnny ska gasa vad det går från spets hela vägen… hur går det… ja jag vågar då jäddrar i mig inte plocka bort den.
5 KING SIR KIR hade ja tänkt spikat annars. Ni som såg genrepet senast vet vad jag menar. Annars kan ni nog leta opp nån film på nätet…
AVDELNING SJU ÄR SÅ LÅNG SÅ KUSKARNA HAR RÄTT ATT BESTÄLLA IN FÖRFRISKNINGAR EFTER HALVA LOPPET HAR JAG FÖR MIG
Först hade jag tänkt spika… nummer… fem… men
5 USAIN HENNA är ju egenteligen min vinnare men fy fasen va bra kusar det står där bak. Men jag håller fast vid förstafunderingarna och tror att Oskar är sugen på att leda hela vägen. Förra Harpers så gick det över förundran så Oskar är nog rätt sugen nu.
11 SAUVEUR blir nog favorit här och fråga man mannen med Guldtanden får man nog klartecken. Får nog hela fältet bakom sig såvida inte min förstakuse lyckas hålla rätt tempo.
13 MELLBY VIKING… stayerkung. Måste med… har sprungit snabbast i hela jäkla världen över denna distansen.
14 BIRD PARKER.. först tänkte jag som så att ibland vinner nån okänd fransos från tillägg när det gäller Harpers men denna är ju varken okände eller.. jo visst fransos är den… men.. banan.. startmetoden… playboykusken… njae.. måste med men inte het i min plånbok som han sa Werner Wunderbaum när han sänkte Lucky Po i kriteriet för hundra år sen
15 RECKLESS… ska väl kunna vara fyra, femma här kanske… TROR NI JA!!! Denna har jag väntat på och eftersom jag har ett streck över så tar jag med den. Vinner den inte denna gången så blir det nästa. Kom ihåg var ni läste det först!
Janne Jackpots Jäddrans Jackpotsystem:

1
2 ROSES GLORY

2
7
WASA WARRIOR
3
5.9.10.12

4
1.2.4.11

5
1.2.3.6.7

6
1.5

7
5.11.13.14.15

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.