V75 System och analys till Eskilstuna 2 juli 2016

51
v75 system eskilstuna
Veijo Heiskanen räds inte ett offensivt upplägg med Tellmeastory. Foto av MICKE GUSTAFSSON

Hej på er. Några femmor blev det ju förra gången på vårt V75 system. Det kan betyda mycket med ett enda felval av spik men det är bara att bryta ihop och komma igen. Denna gången sticker jag ut hakan och säger att omgången ser ganska lätt ut och inbjuder till en flerkupong. Därför kommer jag att ge er tips på en enkelrad hand i hand med Alltomtravs V75 Tips till Eskilstuna denna gången.

AVD 1

3 SIR RATZEPUTZ borde leda detta runt om. Har haft toppform en längre tid nu och jag tror att den absoluta toppen nås nu när det är final i silverdivisionen. Spets runtom?

5 READY FOR MORE blev jag lurad av förra gången när jag spikade. Borde kunnat räkna ut att den inte var segermogen efter vila. Den blev uppsnackad och stallkamraten vann. Klassiker. DENNA gången kan den vara segermogen… såvida inte Fire To The Rain lurar mig igen…

Enkelraden: 3

OBS! UPPDATERING 14.00 LÖRDAG. SIR RATZEPUTZ GILLAR INTE REGNHÅRD BANA

 

AVD 2

14 ALFAS DA VINCI närmar sig den absoluta toppformen och älskar denna långa distans. Barfota fram och norskt som senast. Bra vinstchans!

15 AMARU BOKO har jag tjänat lite pengar på i de två senaste starterna. Den har sett riktigt riktigt fin ut och så som den har sett ut på sistone så kan den mycket väl vinna. Speciellt om den kommer före Lövgrens springare i starten.

Enkelraden: 14

OBS! UPPDATERING 14.00 LÖRDAG. ALFAS DA VINCI GILLAR INTE REGNHÅRD BANA

 

AVD 3

E3-final för ston och här skulle jag vilja strecka hela fältet. Enda loppet som kan fälla min enkelrad som jag ser det. Jag tar med 10 hästar här och ber om ursäkt för att jag inte motiverar alla streck mer än så här:

1 GEORGEUS BOKO kan få guldläget från rygg ledaren

2 DIXI SISU tar nog spets och kan hålla även om distansen kanske är fel

3 UNDINE bode få ett fint lopp på rulle och kan speeda ner allt

4 RHYME BROLINE har sparat extraväxlarna vid segrarna och känns het här

5 UNSTIRRED DRINK är jämn och säker kan skrälla

6 UNDER THE COUNTER har enkla spetssegrar på kontot. Storskräll

9 ZAHARA GOJ har perfekt smygläge med fin startrygg. Sänker allt?

10 UNCERTAIN AGE ska köras på chans och blir min första storrysare här

11 FANTASY RIVER inledde året suveränt men har bleknat efter tuffa lopp på slutet. Björn Goop upp nu och är värd ett streck

12 DREAM ON HONEY blir mitt andra storskrällstreck som hemmahäst och vinnare av Guldstoet

Enkelraden: 9 ZAHARA GOJ

 

AVD 4

3 CEASAR SISU utvecklas hela tiden och med Björn upp nu så luktar det spets runt om även om man kanske ska se upp för stallkamraten 11… men som sagt. Barfota runt om och Björn så luktar det spets runt om. Den som har råd garderar med Hawk Cliff som var duktig senast.

Enkelraden: 3 CEASAR SISU

OBS! UPPDATERING 14.00 LÖRDAG. LUGAUER ÄR HÅRT SPELAD I FÖRHÅLLANDE TILL STRECKPROCENTEN. HAR NI RÅD SÅ GARDERA MED 2-11

 

AVD 5

1 SLIDE SO EASY får säkert en fin resa här. Formen verkar sitta där och från detta läget måste den med på kupongen. Flemming har toppat med ett extra jobb i veckan och det verkar dessutom bli helstängt och barfota runt om nu. Inte siktar han väl på spets??

2 TOP OF THE WORLD vann på ett gediget sätt förra loppet. Har vilat lite nu men från detta perfekta läget så blir det säkert full laddning mot spets med en startsnabb häst. Mycket talar för ledning runt om… men… läs mer nedan.

5 HERO SJÖHAMMAR har överraskat mig lite på slutet. Visserligen har det varit efter nästan rena bjudningsloppen men en vinnare är en vinnare och jag vågar inte plocka bort den.

9 WHITEHOUSE EXPRESS… ja vad ska jag säga… kolla förra loppet på ATG Play… kan mosa ner allt igen.

Enkelraden: 9 WHITEHOUSE EXPRESS

 

AVD 6

E3-final för hingstarna och här har jag haft en enda häst i huvudet ända sen årsdebuten.. även om travet har micklat lite nån gång så sträcker den på sig och reder ut det ändå. Spik med både huvudet och hjärtat.

2 MAKETHEMARK

 

AVD 7

2 WOLLAFUR spikade jag till nästan 9 ggr på Gävle och tar med den nu igen. Läget är helt perfekt här och Jorma sitter i andraspår direkt. Kan sänka allt.

3 OTHELLO FACE skrällde Sjunnesson med senast och nu får han förtroendet igen bakom denna Heiskanenhäst. Spets och sen sikte på rygg ledaren här kanske. Kan vara farligt att glömma bort den här… som sagt… en seger är alltid en seger…

6 TELLMEASTORY har det inte låtit så positivt om i veckan men nu låter det i allafall som att det är Veijos bästa chans. En lugn start och sen är det väl ledigt i dödens?

9 LEGEND BRODDE står på min nästagångarlista och kommer med bara för det. Jämna fina lopp och flyter det lite bara en enda gång så skräller den till. Se upp!

10 LE CHAPEAU är en riktig susare här. Jag tror inte resan till Eskilstuna görs förgäves… minst pengar… kanske plats… hoppas på skräll!

Enkelraden 2 WOLLAFUR

 

Alltomtravs V75 system till Eskilstuna 2 juli 2016

1
3-5
2
14-15
3
1-2-3-4-5-6-9-10-11-12
4
3-CEASAR SISU
5
1-2-5-9
6
2-MAKETHEMARK
7
2-3-6-9-10

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.