V75 tips + Intervju inför BERGSÅKER

139

v75 tips östersund 11 juni

Tips + intervju med Lugauer i samarbete med KANAL 75, SPELGUIDEN AB och ALLTOMTRAV.INFO!

V751: 2 CASTOR THE STAR har utvecklats flera klasser under året och skulle friskusen Jörgen Westholm hitta till ledningen blir 4åringen en svår nöt att knäcka. 1 MELLBY IRONMAN blir hårt spelad i inled- ningen efter flera starka insatser och från ettan får Danne ett bra lopp. RANKING: A: 21 B: 54106 C: 78123119

V752: 2 L.L.LABERO har siktats mot denna V75 omgång under en lång period och Jocose avkomman fick en lämplig genomkörare sen- ast från värdelösa tolvan. Vi spikar en bergsäker vinnare från Bergh! RANKING: A: 2 B: 1041235 C: 9617118 

V753: 4 ROUND CUBE fick bästa tänkbara startspår då Uncle Lasse avkomman kan öppna kvickt och MAD kör antingen i ledningen eller på chans från vinnarhålet. 9 MERCENARY är helt tappad bakom en tunna (6%) av Hans G & Harrys vänner när gröna stallet har toppform! RANKING: A: 495 B: 681 C: 71110212

V754: 9 INDIRA SPLIT är garanterat hästen som tjänat mest pengar när karriären ska summeras och står billigt inne i loppet ur vår synvin- kel. Quarcio du Chene dottern kan vinna på olika sätt då hon besitter överkapacitet och vi spikar MAD utan att lägga pannan i djupa veck.

RANKING: A: 9 B: 101415131312 C: 11465

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

Dags för V75 på JÄGERSRO! Köp dina andelar hos https://atg.se/cigarrmagasinet

 

INTERVJU MED CONRAD LUGAUER

Kanal 75/Alltomtrav

Från Malmö till Sundsvall är det 100 mil enkel resa.
Conrad Lugauer gör den långa resan till Bergsåker och V75® i angeläget ärende.
– Jag kommer med två hästar i full form och hoppas båda ska segerstrida, säger Jägersrotränaren.

Lördagens omgång på V75® avgörs på Bergsåker och en ensam vinnare kan bli hela 43 miljoner rikare. Kanske kan Jägersrotränaren vara en del av lösningen till alla rätt. Han gör resan från Veberöd strax utanför Malmö till Sundsvall, en tripp på närmare 100 mil enkel resa.
– Hästarna åker på fredagen och det blir stopp på vägen och det är inget som oroar, dom är vana att resa, själv flyger jag på lördagen, säger Conrad Lugauer.
Först ut är 8 Ferrari Sisu (V75-5) som har hittat formen på höstkanten. 2019 slutade hästen tvåa i Svenskt Travderby efter vinnande Attraversiamo.
– Han har hittat formen på slutet och jag är helt nöjd med honom för dagen. Den långa distansen passar honom och han är på det stora hela en tuff och stark häst.
Hur hanterar du spåret?
– Ferrari Sisu är ingen snabbstartare så i hans fall gör det inte så mycket. Vi lär hamna en bit bak i fältet oavsett. Vi får sedan se hur loppet utvecklar sig. Han är stark och kan göra lite själv i loppen.
Hur värderar du segerchansen?
– Jag tycker att han ska vara med där framme. Han har inga problem att tävla med skor och det hoppas jag ska vara lite till hans fördel.

Bra chans om vi kommer till ledningen
Även 7 Laradja Vritjhout (V75-7) har lottats till ett dåligt spår. Efter att ha haft tur med innerspår fem starter i rad har turen vänt.
– Det jämnar ut sig och nu har vi det spår vi har. Hästen är i full form och jag kommer att ladda för ledningen där han gör sina bästa lopp och kommer vi dit så ska det vara en bra chans.
Laradja Vritjhout slutade oplacerad i sin senaste start i ett V75-lopp på hemmaplan.
– Det loppet glömmer vi. Jag valde att köra fram utvändigt ledaren varvet före mål och det är inte hans melodi helt enkelt och han gav sig tidigt. Han har gjort sina bästa lopp i ledningen.
Hur hanterar han skor på alla hovarna?
– Han vann med den balansen i slutet av september och var väldigt bra då så det oroar inte. Han kommer även att tävla i en vanlig vagn, ibland upplever jag att han blir lite stressad i en amerikansk vagn.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.