V75-tips Kalmar 14/2 Jackpot igen

47

v75-tips alltomtrav v75-resultat

Nu har jag tappat räkningen på jackpottarna. Ska det vara så här kan man fråga sig?

V75:1 Klen silveromgång
8 Naglo del Nord är ju barfotahäst enligt Veijo. Vi får hoppas på den balansen idag. Tar med 7 October Kronos och den minst spelade 4 What love can do också.
4,7,8

V75:2 Chansspik
2 Flex Lane blir troligen hårt spelade med sina två spetssegrar i bagaget. Jag hoppas på ett liknande upplägg idag. Men det är långt till mål på Kalmarbanan och det är kanske inte ens spetsläge för Erik. Chansspik.
2

V75:3 Länge sedan!
10 Riff Kronos borde man kanske låta tävla ett par gånger innan man streckar. Men jag plockar med den trots att den stått parkerad ett tag. Tar fyra stycken till och varnar i smyg för 9 Overtaker By Sib
4,5,7,9,10

V75:4 Första klass.
Ett klass ett lopp av första klass tycker jag. 10 Network Broline blev påkörd senast om jag minns rätt. Jag väljer bort den hästen idag och får väl bära dumstruten resten av livet. Men jag vill få med en skräll här och då får man helt enkelt skala bort någon av de mest betrodda. 4 Digital Photo med Peter Ingves kommer få många att sätta eftermiddagsfikat i halsen. Men inte mig. Tar några runt om för syns skull.
1,3,4,5,9

V75:5 Lurigt lopp!
Har råd med fyra streck och får med dessa med Jennifer Tillman bakom 9 Eternal Sunshine. Övriga blir de tre mest spelade
3,9,13,14

V75:6 Somliga spikar.
Inte jag dock. Låser på två. Bläddra vidare.
4,5

V75:7 Sista strecket
5 Asterix Hornline var väl den som körde på Network Broline sist. Eller jag kanske blandar ihop hornlinar och brolinar. Ledning eller dödens spelar ingen roll. Asterix tar en klunk trolldryck över upploppet och vinner med ett tjog längder. Peter finåker sista 1600.
5

600 rader 300 kr
Fyra rätt förra veckan. Skäms för det. Men det är glömt nu.

Nicklas Svalmark

 

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.