V75 Tips och V75 system till Östersund 11 juni 2016

32

v75 tips östersund 11 juni

Midnattstrav uppe i Östersund och faktiskt ganska fina lopp stundar på lördagskvällen. Inte minst Jämtlands Stora Pris ska bli intressant att se och jag hoppas kunna lösa det på fyra streck… i övrigt ser det också svårtippat ut så jag chansar lite med tre spik för att kunna få med nån kantboll i de övriga avdelningarna. Här har ni mitt V75 Tips och V75 system till Östersund 11 juni 2016.

AVD 1

6 EAST HERKULES får mitt förtroende här helt och hållet. Fick spets efter heltokigt tempo förra loppet och höll nästan undan ändå. Har ett par motbud när det gäller spetsen här men jag räknar med att det ska gå lite lättare att komma dit denna gången och spikar. Jakobsson ska ladda enligt stallet och skulle det inte lyckas kan det gå vägen ändå eftersom kusen inte är beroende av spets på något vis.

AVD 2

2 MOESES vann lät från dödens senast och verkade gått framåt rejält och med detta läget på första volten vågar jag inte lämna honom utanför kupongen. Dessutom har Ove A vunnit med honom två gånger förut.
5 FYLKING blir ett litet lyxstreck här. Första barfota runt om men har inte vunnit på 18 starter på Östersund. Rasslar till ordentligt med värdet om denna superkantbollen skulle sitta där… men att kasta alla dojjorna för första gången kan få magisk effekt ibland.
8 SJÖ ODIN får Kontio i vagnen för första gången och det låter genast intressant. Har vunnit på V75 förr, sikatr nog på ett rygglopp här och lyckas det blir jag inte förgånad om den här Tjomslandsträningen sitter där.
9 SMEDSBO FAKSEN höll rätt bra från piken senast och det var inga klena djur han mötte. Behöver dock lite hjälp på vägen men skulle han få det så får ni se upp!
10 SOLÖR STEGG tycker jag ni ska spika om ni har dåliggt med pengar att spela för. Var kanonfin senast och Jansson satt upp då som nu. En stark rackare som ska ha bra chans.. OM den går felfritt…
11 MINO brukar funka fint med Jakobsson i vagnen och från springspår blir det en bra placering direkt här. Senaste starten glömmer vi och ger honom en ny chans här!

Den som har råd tar med Vidar Tjomslands styrning KRINGELANDTELLUS

AVD 3

6 NEXT TO NONE SIB trodde jag mycket på senast men han var helt enkelt inte på rätt humör då verkade det som. Man har inte hittat några fel på honom efter det och jag tror han får revansch direkt här. Spets och slut för Jansson bara borrar ner huvudet och skakar på detsamma om nån ställer frågan när han väl är i spets. Runtom!

AVD 4

1 SURVIVAL KIT kan Sören hitta till spets med här och då kan han överraska. Fick en tuff resa senast men såg fin ut och måste med på kupongen med detta fina läge.
7 MADAME LOVE låter stallet oroväckande uppåt på och den är en rolig kantboll här om det blir felfri avgång. Det har gått sisådär från liknande lägen innan men efter at ha hört stallrapporten får den en chans.
9 MELVIN PALEMA var helläcker från dödens i debuten för Bergh från bakspår i ett kortlopp. Var det en engångsföreteelse eller inte? Jag tror på det senare och det blir min tipsetta här.
14 CASH A CHEQUE EM tål att gå en repa i spåren och har varit lysande i två raka triumfer. Lyckas han gå felfritt kan han meja ner resten av fältet sista varvet.

AVD 5

2 CATCH THE CASH är jämnheten själv men just detta spåret känns lite oroväckande. Kihlström sitter upp så jag räknar med felfri avgång i allafall och sen en örjanresa med en sylvass avslutning mellan hästar på upploppet.
3 VALENTINO STRIX har varit fantastiskt bra i de två senaste. Här laddar Stefan vad det går och kommer troligtvis till spets. Blir det på det viset tror jag att de som har spikat kan ta det lugnt och inrikta sig på nästa lopp.
5 SERIOUS TRY är en kapabel valack men lite osäker från start så spåret är ju inte optimalt. Men som sagt… kapacitet finns och blir över så jag tar med den utan att tveka.
6 AJLEXES CUBANO är kvick ut i volt och skulle han snuva Valentino på spets så blir det ett helt annat scenario på loppet.. då är det hästen att slå. Trivs bra i spets.
7 ABOVE ALL ÅS har vilat ett tag men varit fin i banjobb. Rysarbud från spets. Stallet tror på chans.
8 NAKODA GOJ har riktig toppform för närvarande men läget är ju inget vidare. Dock har jag en lustig feeling för den denna gången… det KAN bli lite körning här och öppna upp sig så varför inte? Kul streck på ren intuition.
10 DIGITAL CONTROL brukar ju vara som bäst när den får vara med där framme så det ska bli intressant att se Berghs taktik här. Bäst form av de fyra som startar från stallet i detta loppet så med lite ryggar kan det gå vägen om det nu inte blir ett avancemang fram till dödens.

AVD 6

1 VÄSTERBO HIGHFLYER fick en del sparat efter galopp senast och är riktigt kvick bakom bilen. Redén har låtit positiv senaste tiden och från detta ypperligga läge på Östersund kan det gå vägen.
3 ED YOU är även den snabb ut och står verkligen på tur för seger och kan vinna från andra ytter om det nu inte skulle bli spets.
9 NAHAR verkar nästan bättre än nånsin enligt stallet och med rätt ryggar så kan det komma en riktig slutrökare sista halvvarvet. Gynnad om det skulle bli lite kladdigt.
10 CALL ME KEEPER får mitt sista streck här. Stallet hade stora förhoppningar på honom under Elitloppsdagen och allt verkade tipptopp men sen blev allt fel i försöket. Sugen på revansch här.

AVD 7

2 SCARLETS MIRAKEL. Vinna eller försvinna? Jag tar chansen och spikar. Ny kusk upp nu och väldigt bra för den här klassen. Jag räknar med att Peter G Norman har hittat orsaken till galopperna och sätter upp Erik för vinst nu. HELA VÄGEN!

SYSTEMET TILL V75 PÅ ÖSTERSUND 11 JUNI 2016

672 rader

1   6 East Herkules

2   2-5-8-9-10-11

3   6 Next To None Sib

4   1-7-9-14

5   2-3-5-6-7-8-10

6   1-3-9-10

7   2 Scarlets Mirakel

LYCKA TILL!

ALLTOMTRAV

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelVärldsmästaren i toppform inför Oslo GP
Nästa artikelBäst i Sverige!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.