V75-tips till Gävle 21 februari 2015

36

alltomtrav

Gävle 21/2 24 millar i jackpott, igen.

Sista gången för mig att sammanställa tipsen för denna gång. Nästa vecka är ordinarie personal tillbaka och förhoppningsvis får ni då spelförslag som ger mer än de jag lyckats knåpa ihop. Men lördagens tävlingar på ”Gavlerinken” skall först benas ut. Upploppet mäter178 meter, banunderlaget är oklart i skrivandets stund och sargen är cirka 120 cm hög. Medhavda smörgåsar och bandytermos rekommenderas för de som skall se begivenheterna live. Själv kommer jag hålla till i vänster soffhörn i hemmets lugna vrå.

V75:1 Årsdebuter
De två mest betrodda årsdebuterar. Jag garderar med ytterligare två. 7 Aloe Vera var femma på V75 för ett par veckor sedan. Sämre läge då. Inget superbra startspår idag heller, men bara 8 intressenter så det skall inte spela någon roll.
1,2,5,7

V75:2 Skrik
Det var lite skrik på 1 Il Sånna förra veckan på Kalmar. Flex Lane vann ju då och det var ju min spik så det gjorde ju inget. Nu är Il Sånna favorit och det vet jag inte om jag köper. Hygglig ut och kanske spets och slut, men jag vill ha med några till. Jag skiter i strecken och skjuter från höften.
1,4,5,6,9

V75:3 Favorit i repris!
7 Digital Ink 77%. Det låter ju nästan för bra. Hästen har starta en gång tidigare på 3140, för ett och ett halvt år sedan. Vinst med Örjan i vagnen. Då satt den i ledningen efter 1000 meter. Blir det ett liknande scenario på lördag? Svårt att veta. Spets är väl de flesta eniga om att Robban tar med 2 Amaru Boko. Släpper han till Inken? Jag tänker så här, Robban släpper och låter Örjan dra tåget. Det lär bli ganska utdraget efterhand eftersom det känns som ett ganska ihåligt lopp. Robban gottar sig i rygg och tänker slå av Inken på speed sista 200. En taktik som kan funka. Amaru Boko har ju ett lopp innanför västen nu och är säkert sturskare än senast. Trots denna långa utläggning spikar ja Digital Ink. Men Örjan lär inte hinna med någon dressyruppvisning i sista sväng utan får mana på ända in i mål.
7

V75:4 Bakspår äger?
Goop och Örjan från bakspår. Jansson i ledningen? Jag chansar på att 6 Highspeed Call inte kommer till spets för enkelt och att vinnaren finns bland mina två andra streck. Tar med Jansson också för säkerhetsskull.
6,10,11

V75:5 Chansspik!
Jag vet i tusan varför, men 14 Guli Järven blir min andra spik denna vecka. Det bara känns helt rätt.
14

V75:6 Somliga spikar.
Inte jag dock. Låser på två. Bläddra vidare. (Återanvänder texten från förra veckan). Måste ha med 5 Usain Henna.
4,5

V75:7 Har råd med fem.
5 Bolt Boko på 7% är ju mumma för mig nu när jag spikat storfavoriten i guld. Men det finns många som kan vinna här. Strecka på är rådet. Tar med 9 Extreme Lucia fast något säger mig att den får svårt.
1,4,5,6,9

600 rader 300 kr

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.