V75-tipset, Gävle 18 maj

260

V75TIPSET

Då var det dags för Gävletravet att vara värd för V75-cirkusen… och den stora frågan då är väl om Sanity ska få en Elitloppsbiljett.  Har Malin fått ordning på allt och framförallt kollat så hovarna håller för en barfota tripp så tror vi att saken är biff. Oracle var grym senast och Island har aldrig känts bättre så där äår garderingarna men… vi tar ställning.

V75-1
Här var det tveksamt ett tag…. Svansteds grabb har en bra med spår ett och Cayenne Käbb är inte så dum…. dessutom sitter Johnny där bak med Notre Crown men jag hoppas inte tempot blir så bra så den kommer till. Åke får överta ganska fort med Rocky Winner sen ska det vara spel mot ett mål om tempot hålls nere.

V75-2
Otäckt lopp som kräver gardering som vi känner det. Offshore Man tar spets och sen är det hästen att slå. Vi plockar med fyra till. Se raden längst ner.

V75-3
Ja som ni såg i inledningen så tar vi ställning för Sanity och hoppas hovarna håller. Garderingsförslagen är 3,4,5,7

V75-4
Lärlingslopp där favoriten antagligen heter Quintette från bakspår och det behöver inte vara fel eftersom lärlingar brukar gasa men jag har Djuse på hjärnan både här och där denna omgången och Oscar Nilsson är duktig så det får bli tre streck här.

V75-5
Kallblodslopp som jag egentligen tror blir en uppgörelse där familjen Melander drar längsta strået men jag kan inte låta bli att plocka med ett par på start.

V75-6
Sandman Sand sen är loppet över? Ja det kan bli så men vi har feeling för ett par andra här också. Adielsson skaffar sig ett fint läger från spår två och sen är det den där Djuse igen…. se upp

V75-7
Var tvungna att plocka bort innerspåret av kostnadsskäl så det får vi väl äta upp men sånt är livet. Vi har tre starka bud kvar i alla fall. Democrat kan leda runt om. Janssons uppsittning kan ha hittat formen och hinner dit på linjen….. och sen säger Daniel Redén att han har bästa hästen… men.. ja idiotförklara oss som tar två hästar bakifrån på 1609 men det är de enda vi kan se emot Democrat här.

Lycka till!

Här är systemet:
1    2 Rocky Winner
2    3, 5, 6, 9, 12
3    1 Sanity
4    2, 4, 10
5    1, 2, 5, 13, 15
6    2, 4, 10
7    3, 10, 11

Föregående artikelErik Svensson gästar Café Bärs
Nästa artikelDagens Dubbel Gävle 18/5-2013

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.