V75-tipset Solvalla 8 februari 2014 senaste nytt

1626

V75TIPSET

Äntligen är det dags för Alltomtrav att ta ett steg till i och med en mobilanpassad sida och mycket nya funktioner. Vi laddar också upp med nya bloggare och tippare. Vår nya V75-tippare laddar för fullt i kulisserna så jag (Stefan Regebro) tar själv hand om tipsen denna helgen… 35 år sen man började hänga vid staketet på Kalmartravet så man har sett en del :)

V75-1
3 MONTGOMERY GEL Jorma ser säkert till att Monty får ett bra lopp från perfekt utgångsläge. Kan öppna bra om en bra dag. 4 NOTHING BUT CLASS Fin form och startsnabb kusk som tror på chans så den är värd att ta med. 5 BERLUSCONI har inte imponerat men han är åtgärdad nu och den kommer med på sin höga grundkapacitet. BY AIR var en tänkbar spik så den är självklart förstastreck. Den som vågar spikar. 10 HAROLD VOX gör alltid bra insatser. Kanske skoryck. Intressant oavsett. 12 CHAPEU. Stig-Erik. Dåligt läge men kan ändå slå till med klaff.

V75-2
5 VACQUERYAS är riktigt snabb ut och har varit kanonbra på slutet. Med lite tur så rinner ekipaget undan. 6 BEAR DANCER hoppade senast men vi hoppas det var en tillfällighet. Kommer säkerligen att massera ledaren om den kommer till så detta låset kanske öppnar för nån annan men vi står fast vid vår idé. Två hästar räcker. Den RIKTIGT modige spikar Jansson.

V75-3
1 AMARU BOKO spets och slut. Enough said. :)

V75-4
10 MELLBY BRUNELLO. Ännu en spik! Vi chansar på att Svante anser att banan tillåter barfota för i så fall tror vi Erik sitter och måttar in Mellby så allt är klart tre, fyra meter före linjen.

V75-5
Lärlingslopp… som vanligt svårtippat så det blir 8 ekipage som åker med på systemet här. 1 WHAT A SUPERGIRL Jänkarvagn och kanonläge. 2 SO CUTE INDIKA möter väldigt tuffa konkurrenter men en BRA lärling sitter upp så här kanske skrällen kommer? 7 STIRLING ALLSTAR kan räcka från spets tror Tino så då kommer den med på vårt system. 8 GLOBAL OASIS har dåligt läge men Ville och Stig har nog bra förberett. Vågar inte plocka bort den. Från tillägg så tar vi 10 BEATASINE som varit mystiskt dålig ett tag men helt plötsligt bra senast. Blir hon inte fast så växlar hon nog ner resten över upploppet. 12 TRUE ADVANTAGE är en riktig chansning. Är formen på topp kan det gå vägen men kanske lite väl hårt betrodd av experterna. 13 GOOD AS PRINCESS är en gamling som kanske är i sitt livs form! 3% just nu. Mumma. 14 MISS BENISS svårt spår med femte på tillägg men kommer med på systemet på sin fina form.

V75-6
SPIK. 2 QUEASY.. galopp emot som vi ser det.

V75-7
6 BARETTA BOKO tror vi på. Stenströmer har säkert gett Uffe order om att köra i ledningen sen kan loppet vara slut. 7 PONZIOPILATO STRA gör jättefina lopp mest hela tiden men loppet är tufft nu så vi får hoppas att den kan höja utdelningen lite – för vi är väl med på V75 så här långt? ;) 13 TIDIED ACCELERATOR är otroligt svårbedömd men vi har feeling… kanske enda feelingen i hela omgången… Takter brukar förvalta sina uppsittningar på bästa sätt.

EDIT Lördag 12:22
Som ni ser tänkte vi plockat bort 8 ABSOLUT NEWPORT men efter senaste rapporterna kommer den med på systemet.

Då var vi klara med den nya Premiärtippningen för NYA Alltomtrav.info. LYCKA TILL!