V86 TIPS & INTERVJU med TIMO NURMOS

132

 

V86 avd 1-4 från TIPSAREN/SPELGUIDEN

V86-1 BERGSÅKER: 1 KINKY BOOTS var fenomenal vid segern i Bollnäs och fick visa hela sitt register. Läget är aningen lurigt men Jill blir svårstoppad om hon inte hamnar i maskin och ensam A-häst för vår del. 3 ICON MEARAS kan vara en spetsvinnare med Kimmen… RANKING: A: 1 B: 3-6-10-11 C: 5-2-9-8-7-4-12

V86-2 SOLVALLA: 1 SISTER SLEDGE drog vinstlotten i spårtombo- lan och Redéns skjutare blir svårtuggad de lux när Father Patrick dot- tern enbart möter ston. Vi spikar utan minsta darr på manschetten!
RANKING: A: 1 B: 6-2-4-8-3 C: 5-7-9

V86-3 BERGSÅKER: 7 GORM imponerade storligen vid segern i Boll- näs efter en rapp start och sylvass avslutning från rygg ledaren. Kort distans är bästa tänkbara för denna speedkula som spårar runt om!
RANKING: A: 7 B: 2-1-5 C: 6-8-4-3-9

V86-4 SOLVALLA: 7 EXPRESS LOVE har formen i absolut zenit och hade vunnit överlägset om inte en olycklig galopp halvvarvet från mål satt P för en seger. 5-åringen skojar med detta gäng oavsett lopp!
RANKING: A: 7 B: 2-3-6-10-5 C: 1-8-9-4-12-11

Fullständigt tips hos http://tipsaren.com

Dags för V86! Vårt favoritspel där vi delat ut flest andelsvinster! Köp dina andelar hos https://atg.se/cigarrmagasinet

Ska någon eller några av våra duktiga spelläggare slå till igen? Det kanske är dags nu! Det där med form, flyt och vinster går fram och tillbaka mellan våra spelläggare och alla varit med och bidragit till att vi delat ut så mycket andelsvinster på V86!

 

INTERVJU MED TIMO NURMOS INFÖR V86

Kanal 75/Alltomtrav

I onsdagens V86® selar Timo Nurmos ut fyra hästar på miljonspelet – och gör intressanta ändringar i balans och utrustning på ett par av dem.
– Nu blir det eventuellt barfota runt om och jänkarvagn för första gången. Jag hoppas och tror att det ska ge bra effekt, säger Nurmos om en av hästarna.

Finländaren toppar solvallas championliga med 59 tränarsegrar i år. En överlägsen ledning före tvåan Mattias Djuse som har 26 segrar och Daniel Redén på 25 segrar. På onsdag kan den skörden späs på ytterligare när V86 delas mellan Bergsåker och Solvalla. Timo Nurmos har fyra hästar till start inom V86 på huvudstads banan, och samtliga är mer eller mindre hårt betrodda. Vi lyssnar vad Solvalla-tränaren säger själv och noterar att det är flera spännande ändringar vad det gäller balans och utrustning på flera hästar.
– 2 Marion Fouty Bon (V86-2) är en fantastisk fin märr som tillhör Stoeliten och nästan aldrig gör ett dåligt lopp. Hon var väldigt bra när hon vann på 1.09,9 i somras och har därefter varit ute mot tuffa konkurrenter. Efter senaste starten fick hon en liten paus efter att ha tävlat på rätt så mycket en tid, och jag lät henne pusta lite. Men sedan har hon tränat på för fullt en längre tid och jag är nöjd med hur hon känns. Hon kommer väl förberedd och läget är perfekt med spår två bakom bilen. Hästen är snabb ut och hennes bästa scenario är att dra i ett stenhårt tempo i ledningen, men så kan man heller inte köra varje gång. Jag ser nu att vi har flera startsnabba hästar runtomkring oss, och att den invändigt om oss är startsnabb så det kan bli svårt att få ledningen. Men jag tycker om den här hästen mycket och håller henne högt och tycker alltid att hon ska räknas när hon startar från bra spår. Vi kör barfota runt om och med jänkarvagn igen. Huvudlaget vill jag vänta med att bestämma för att se hur hon är i värmningen, säger Timo Nurmos.

”Har varit roligt att se hans utveckling i sommar”
– 7 Express Love (V86-4) har det varit roligt att se i sommar att han har utvecklats så mycket. Han har tidigare mestadels varit stark men nu har han även fått lite speed i sig. Hästen har mycket bra form och varit duktig vid segrarna och flera andra bra placeringar. Han hade kunnat vinna även senast om han inte hade galopperat halvvarvet kvar då han blev lite generad. Om han travar hela vägen nu tror jag han är långt framme för hästen är som sagt mycket fint i ordning. Han tål att göra lite jobb själv också. Vi gör inga ändringar, barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.
– 3 Lovely Concord (V86-6) har fått en paus från tävlandet ett tag och haft en träningsperiod. Hästen är på g igen men jag tror att han behöver lopp i kroppen för att hitta toppformen. Han är nämligen rätt så trög i träningen. Men han känns fin och nu har han fått bästa läget på länge. I de senaste starterna har han stått svårt till med tillägg och bakspår i spårtrappa. Eventuellt blir det jänkarvagn för första gången nu. I övrigt inga ändringar, barfota runt om och helstängt huvudlag igen.

Eventuellt första barfota runt om och första med jänkarvagn
– 6 Midyat Zaz (V86-6) är lite speciell och har galopperat i sista kurvan i de två senaste loppen. Jag och kusken tror att han hade vunnit senast utan den galoppen och gången innan i V75 när han ”hoppade” in på upploppet var det heller inte helt tomt. Hästen har annars utvecklats bra men gått rätt så tungt balanserad. Nu ska vi prova att lätta honom en hel del i balansen och eventuellt blir det barfota runt om för första gången. Annars blir det lättare skor. Eventuellt blir det även jänkarvagn för första gången. Det blir spännande att se de här ändringarna och jag hoppas och tror självklart på en bra effekt. Han går med helstängt huvudlag som tidigare och felfri är han säkert långt framme, säger Nurmos.

Dags för V86! Vårt favoritspel där vi delat ut flest andelsvinster! Köp dina andelar hos https://atg.se/cigarrmagasinet

Föregående artikelInför V86: Kinky Boots på rätt väg mot toppformen
Nästa artikelInför V75 (jackpot): Snabbare än Copiad

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.