V86 Tips och Andelsspel 5 december 2018

193

Svår omgång och det kommer säkerligen bli pengar igen. Systemet gick bra förra onsdagen där analysen satt som ett smäck och vi fick in 8 6or. Det gick även bra i lördags med 6 rätt. Så snart kommer det smälla här och varför inte redan ikväll? Här är vi rätt på det och siktar på 8an.

Bästa spiken: Short in cash (avd 6)

Näst bästa spiken: Amerindienne (avd 4)

Chansspiken: Ofelia o.e (avd 1)

Omgångens lås Avd 5 : 3 Nero maximus, 5 Felix am, 10 M.T. Nordic spirit

Vill du köpa in dig i detta system där vi spelar om en jackpot på v86 så hittar du andelen ” Allt Om Trav ” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

V86 System och analys

V86-1

I dagens första omgång ser 2 Ofelia o.e ut att bli favorit tillsammans med 6 Kindy cane men det ser ut att bli jämnspelat och jag kommer spika mig ur det här loppet med enligt mig den bästa hästen. Ofelia är van att gå med skor och jag ser det som ett stort plus. Kindy cane är en superbra häst som förmodligen är bäst i fältet men har haft lite problem på slutet och nu när skorna åker på blir det nog inte bättre. Ska man gardera loppet så krävs en del streck och jag vill lägga dom pengarna i andra avdelningar så som sagt tar jag ställning och spikar.

Ranking: 2 Res: 6-4

 

V86-2

Favorit i skrivande stund är 5 Largo 36% en väldigt bra häst som kommer hit med en seger i bagaget men här saknas absolut inte motstånd. Det kommer bli stenhårt här och som jag ser det kommer det stå mellan 4hästar och den som får bästa resan kommer vinna. Det hårdaste motståndet står 2Global thunder 14% och 4 Reigning moni 15% för. Global thunder är van att gå med skor och kommer även han med en vinst i bagaget som togs på ett övertygande vis och kommer bli väldigt farlig där framme.

3 Triomphe ferm 19% är en oerhört fin häst som det har varit lite struligt med. Det har inte varit helt lätt att få honom att fungera med mycket galopper i bagaget. Men nu har han fått flytta till Björn Goop och han kan göra underverk med hästarna och han kommer säkert inte hit om han inte tror på chans. Jag tror Björn har fått ordning på hästen och då kommer det gå undan.

Ranking: 5-2-4-3 Res: 1-10

V86-3

Svårt och jämnt spelat lopp. Jag kommer strecka på här eftersom jag tycker att det ser väldigt svårlöst ut. Visst kan 9 Belong life 32% vinna som favorit men jag är inte säker och det är alldeles för svårt emot här. 2 No Comment har bra form och till 11% måste han med på lappen 6 Cexter Bob är helt bortglömd och galopperar han inte blir han svår att slå. Min vinnare i loppet är 8 Vischio Bianco som går bra både med och utan skor. Kommer från en bra insats senast och har säkerligen gått framåt med det loppet i kroppen.

Men som sagt tycker jag att det är ett jättesvårt lopp och kommer strecka på.

Ranking: 8-9-6-2-13-4-10-12 Res: 11-1

V86-4

6 Amerindienne 76!% blir enorm favorit och här är omgånges näst bästa spik!

4 raka segrar och har inte fått något motstånd och krossat sina konkurenter. Får visserligen möta lite tuffare hästar här och kommer nog få bekänna färg den här gången. Motbud här är 2 Tocarev som jag är förtjust i och han blir bara bättre och bättre. Fick det jobbigt sist och jag tror att man kanske kommer köra lite lugnt med honom. Kan även varna för 7 Dream Kåsgård som är jättebra och Örjan i sulkeyn kan gå hur som helst. Men jag spikar och tycker att favoriten är befogad!

Ranking: 6 Res: 2-7

V86-5.

Mitt lås för omgången och även här blir det jämnt. Jag kommer spela dom 3 hästar jag tycker ser bäst ut för dagen och det låter ganska bra på alla 3. Conrad Lugauer har haft bra form på stallet ett tag nu och kör avdelningens favorit 3 Nero Maximus 32% vann senast visserligen ett ganska enkelt lopp och kommer få kämpa lite mer den här gången.

Adrian Koljini kör 5 Felix A.M och kommer säkerligen som alltid att laddas mot ledning och där kommer han hamna. Frågan är vad det kostar då Lugauer inte är känd för att släppa ifrån sig ledningen där han med all säkerhet kommer vara från början. 10 M.T. Nordic Spirit gör det bra hela tiden och kommer nog bli serverad en bra resa och kommer kunna plocka ner väldigt många om inte alla runt sista kurvan eller upploppet.

 

Rank: 10-3-5 Res: 9-8

 

V86-6

Omgångens bästa spik och har bara sig själv som motståndare. Absolut har galopper varit ett problem för min storfavorit och spik 2 Short in cash. Men det bör man ha fått bukt med och det låter uppåt från stallet med hästen. Jag spikar och går vidare!

Ranking: 2 Res: 1-6

V86-7

Nu kommer mina roliga lopp där det finns så många bortglömda och det är här värdet ska upp. Jag har valt nio hästar och vill att det ska skrälla. Hästen jag tror ska göra det är 10 Pacific Face visst han har ett riktigt skitspår och jättetufft emot men jag tror det blir körning och då har man ett perfekt slagläge. Jag vill givetvis ha med favoriterna 1 Happy steal 31% och 4 Tropicana Ås 24% som inte behöver presenteras precis och gör det hur bra som helst hela tiden. Men som sagt här streckar jag på!

Ranking: 10-1-4-5-6-7-9-8-11 Res:12-3

V86-8

Här blir 4 Moses favorit och är absolut bästa hästen i fältet och gjorde det jättebra senast vann enkelt och gick ett tufft lopp då. Vem ska kunna vara emot här? Jag kommer kasta lite pil och hoppas på skrällar. Förmodligen i onödan men känslan säger att jag ska gardera och man ska lita på den!

7 Copertino V.w är jättebra och gjorde det också väldigt bra sist och man bör gått framåt ytterligare med det loppet. Vill varna för 5 Sigel Garline som nästan bara går långlopp och det är inte dom andras styrka. Det kanske man kan dra vinning av och håller man sig ifrån galopp är det segerchans.

Rank: 4-5-7-9-1-2-3-10 reserv: 11-6

Hoppas att ni vill vara med och jaga stora pengar med oss från ” Allt Om Trav ” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

SYSTEMET

2 Res: 6-4

5-2-4-3 Res: 1-10

8-9-6-2-13-4-10-12 Res: 11-1

6 Res: 2-7

10-3-5 Res: 9-8

2 Res: 1-6

10-1-4-5-6-7-9-8-11 Res:12-3

4-5-7-9-1-2-3-10 Res: 11-6

Föregående artikelKuskkarriären kan vara över för Jan Norberg
Nästa artikelMånprinsen A.M. rundar av säsongen med V75

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.