Vågade inte titta – vann 1,3 miljoner

28

14 kunder betalade 71 kronor för att vara med.

Vinsten: 95 000 kronor per kund.

Chefen Nimes Ratel vågade inte titta.

– Jag är skrockfull, säger han till Trav365.

Det var under lördagens V75-tävlingar från Mantorp som Citybutiken i Västervik blev storvinnare på V75.

De vann 1,3 miljoner kronor, i särklass mest bland ATG-ombuden i lördags, och 14 kunder i butiken fick vara med och dela på storvinsten.

Varje V75-andel kostade endast 71 kronor styck – och blev efter V75-omgången värda 95 000 kronor.

– Det har varit en skön vecka, man har glidit lite på lördagens vinst, myser Citybutiken i Västerviks ägare Nimes Ratel.

På lördag är det V75-finaler på Solvalla och Nimes Ratel bjuder nu på sina bästa tips till omgången, i jakt på en repris från förra veckans succé.

”De är överlyckliga”

Nimes Ratel berättar att han själv inte följde travet i lördags, och därför var han till en början ovetandes om vad de ställt till med.

– Jag är lite skrockfull av mig, därför tittar jag aldrig på travet live, jag tittar alltid i efterhand. Jag har tittat på travet så många gånger när vi missat större vinster på målfoton, och det går alltid åt skogen när jag tittar, skrattar Nimes Ratel.

Hur fick du reda på vinsten?

– Det var faktiskt min kusin som hade fått höra från en av mina kunder att vi hade vunnit, så han hörde av sig till mig för att gratulera och berättade att vi spelat in 1,3 miljoner kronor.

Hur har dina kunder reagerat?

– De har varit överlyckliga, även om de inte är miljoner per andel som vi pratar om så är det väldigt bra avkastning på 71 kronor.

Hur såg det vinnande systemet ut?

– Ett litet system som endast kostade 490 kronor, med Boost inräknat. Vi spikade Shadow Woodland och Dragster, berättar Nimes Ratel.

”Jag hoppas på henne”

På lördag är det V75-finaler på Solvalla med stjärnhästar som Delicious, Nuncio och On Track Piraten i startlistorna. Citybutiken i Västervik siktar på en repris från lördagens succé.

– Det finns ett par riktigt bra hästar med den här V75-omgången och sportsligt så håller omgången väldigt hög klass, men varken Delicious eller Nuncio lär väl någon missa men vinner bägge dessa så lär det inte bli så mycket pengar på sju rätt, säger Nimes Ratel och fortsätter:

– De har säkerligen toppchans bägge två, men någon måste man försöka gardera.

Så, hur gör ni?

– Jag tycker nog ändå att 5 Nuncio (V75-3) är den bästa spiken, inte pengamässigt, men sannolikhetsmässigt. Delicious kommer jag dock gardera, jag tycker att 1 Pasithea Face (V75-1) är en av de mest roliga i omgången, kanske den roligaste av de alla. Pasithea Face är en personlig favorit för mig och jag hoppas på henne.
Se nedan för Nimes Ratels ”sju bästa” till V75

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet

Föregående artikel6000 Grattis från Alltomtrav Örjan Kihlström!
Nästa artikelSenaste nytt inför Giganternas Kamp på V75