Vann 1,1 miljoner – tack vare vädret

24

Johan Lindvall spelade in 1,1 miljoner kronor på V75.

Anledningen: vädret.

– Det spelade en stor roll för att jag fick sju rätt, säger han till Trav365.

I lördags avgjordes travets elitserie V75 på Axevalla.

Johan Lindvall, som till vardags driver storavinster.se, gladde många.

Anledningen: han spelade in 1,1 miljoner kronor på sitt andelsystem på ATG Tillsammans.

37 personer hade köpt en andel i Lindvalls V75-system för 250 kronor och fick knappt 30 000 kronor tillbaka.

Vad som lade grunden för succévinsten? Vädret.

”Jag brukar aldrig ändra mig”

– Vädret spelade en stor roll för att jag fick sju rätt i lördags, säger Johan Lindvall till Trav365 och förklarar:

– Jag är en sådan som vänder på alla stenar inför en V75-omgång, jag går inte så mycket på magkänslan utan jag vill veta så mycket som möjligt för att kunna ranka hästarna i varje V75-avdelning på bästa sätt. Jag använder statistik i grunden, men sedan använder jag också det som de flesta andra gör, videoanalys, formkoll, och sedan är jag jättenoga med vilken häst som får ledningen. När jag gjort klart V75-materialet på fredag eftermiddag så ska det mycket till för att jag ska ändra mig.

Den här lördagen blev ett undantagsfall för Johan Lindvall, och han gjorde något som han väldigt sällan gör: han ändrade sig.

– När jag tittade på väderprognosen under fredagen så såg det bra ut, då såg det ut att kunna bli en vettig bana på Axevalla och då rankade jag hästarna efter det. Men, efter V4-2 på lördagen så såg jag att fan banan blir kass.

Då fick Johan Lindvall tänka om, och det lade grunden till sju rätt och miljonvinsten.

– Då fick man börja titta på vilka hästar som är starka, på mitt tidiga tips så hade jag Picasso Tilly i V75-1 som utgångshäst och det var på ledningen, men ledningen såg inte ut att vara en bra position på den banan och det var egentligen bara 6 Swimming Pool som gynnades av förutsättningarna som var i lördags då han är stark och ospeedig så jag bytte utgångshäst, och tack vare det fick jag sju rätt. Normalt så ändrar jag nästan aldrig och det ska oerhört mycket till för att jag ska göra det, men det här var en sådan gång.

”Jättemycket positiv respons”

Lindvall berättar också att han hade lite tur med i bilden i V75-7.

– Jag hade sjukt tur i V75-avslutningen, jag hade med tre hästar och det var Diggers Elias, Beppe Am och Globalsatisfaction, både Diggers Elias och Beppe Am galopperade och Globalsatisfaction satt hopplöst fast på innerspår, säger Johan Lindvall och fortsätter:

– Men sedan galopperade Re Doc och då fick Globalsatisfaction chansen, utan den galoppen på Re Doc så vinner han ju aldrig, lägg där till att Emmett Brown galopperade som klar på upploppet. Jag hade en jäkla tur, men samtidigt har man ju haft stolpe ut flera gånger tidigare och det brukar väl jämna ut sig, skrattar han.

Vad har du fått för reaktioner?

– Jättemycket positiv respons och det är jättekul naturligtvis, det är det som är grejen att spela med andra att det är så väldigt kul när andra blir glada och det är halva nöjet.

Johan Lindvall arbetade tidigare som rektor och syntes för ett antal år sedan också i TV4:s travsändningar då han agerade statistikexpert och innan vi släpper Johan måste vi fråga vad han sysslar med i dag.

– Jag slutade i skolan 2010 och har bara kört Storavinster sedan dess, det har jag haft i elva år min i början var det bara ett hobbyprojekt. Jag ägnar mina veckor åt åtta lopp på onsdagen och sju lopp på lördagen, och det är det jag gör.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Vann 1,1 miljoner
– tack vare vädret

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelMålfotodramat gav ny storvinst
Nästa artikel”En otroligt rolig tid nu”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.