Vann 1,6 miljoner – utan att veta om det

38

Folke Forsmarker, vd hos Easy KB, spelade in 1,6 miljoner kronor på V86 – utan att veta om det.

Nu bjuder han på sitt bästa tips inför kvällens V86-omgång.

– P.S.Confes känns intressant, säger han till Trav365.

Förra onsdagen avgjordes V86-tävlingarna på Jägersro och Solvalla, precis som i kväll.

Det blev en svårfunnen rad och endast 8,19 system av totalt 750 305 stycken inlämnade klarade av konststycket att sätta alla 8 rätt.

Ett av system tillhörde Folke Forsmarker, vd hos Easy KB.

Men, Folke visste själv inte om att han hade vunnit, och fick beskedet av ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.

”Där satt 1,6 miljoner kronor”

– Jag satt och höll på med deklarationer hela onsdagen och sedan gick jag och la mig, jag tänkte vänta och se travet men det blev inte så, berättar Folke Forsmarker för Trav365 och fortsätter:

– Sedan ringde Hans G till mig på torsdagen och jag trodde att han behövde hjälp med deklarationer, precis som alla andra den här tiden på året, skrattar han.

Hans G Lindskog ville dock inte ha hjälp med några deklarationer, utan ringde i ett annat ärende.

– Han bad mig kolla mitt ATG-konto och där satt 1,6 miljoner kronor, det blev en glad överraskning, för jag hade ingen aning om det.

”En blind höna kan hitta ett guldkorn”

Folke Forsmarker hade spelat för 700 kronor och hade tre spikar, i tur och ordning Oceanic Clearence, Lucifer Lane och Västerbo HighFlyer, men menar själv på att det bara var tur.

– Jag är ingen travspelare, men även en blind höna kan hitta ett guldkorn. Jag tycker det är kul att analysera loppen, men jag är ingen spelare.

Ändå lyckas du vinna 1,6 miljoner kronor på V86?

– Ja, men vägen till framgång var Fru Fortuna, visst var det så. Jag hade tre spikar och sedan hade jag turen att få med skrällen Everton på tre hästar i mitt sparlopp, och sedan hade jag kryssat på i de övriga loppen.

I kväll är det återigen V86-tävlingar på Solvalla i Stockholm och Jägersro i Malmö och Folke Forsmarker bjuder på sin bästa rysare.

– 8 P.S.Confes (V86-4) känns intressant, den är bara spelad till två procent och det är sådana man måste få in, säger han.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet