Var med och tävla om en Goodiebag från Stjärnloppet!

54

stjärnloppet

Är du en staketkusk? Går du i travskolan? Kör eller rider du hästar? Tycker du om hästar? Eller kan du kanske ingenting om hästar? Oavsett vilken fråga du säger ja till är appen Stjärnloppet något för dig!

I Stjärnloppet får du testa din fingerfärdighet och utmana ditt minne i en snirklig körbana, se roliga kunskapsfilmer med kända profiler och testa dina kunskaper i efterföljande quiz.

Från och med i dag, 10 juni, och 14 dagar framåt (till 24 juni) lottar vi ut 50 goodiebags från Stjärnloppet. För att vara med i tävlingen behöver du först ladda ner Stjärnloppet från App Store eller Google Play, sedan kan du göra något av följande:

Appen Stjärnloppet är ett av de projekt Svensk Travsport genomför inom ramen för Hästnäringens ungdomssatsning (HUS) som finansieras av Hästnäringens Nationella stiftelse (HNS) som erhåller ekonomiska medel från ATG, via ett avtal mellan staten och trav-/galoppsporten. Av dessa medel öronmärks varje år en del för HUS-projekt inom ridsport, trav, galopp, avel, western, islands- och brukshästar. Syftet med Stjärnloppet är att på ett innovativt sätt nå ut till nya målgrupper, synliggöra travet och travskolorna och genom det förhoppningsvis rekrytera fler till vår sport.

 

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.