Varför all denna fientlighet…mot något ni inte verkar känna till…

261

Läste en insändare i DN, och blev uppriktigt väldigt lessen :-/ …. Jag har i hela mitt liv vart oerhört DjurIntresserad…och engagerad i frågor rörande djurs väl och ve… tar aktivt avstånd från allt vad burhöns heter…ifrågasätter 100% av alla gånger jag möter en BurhönsÄggköpare på affären…Informerar om skillnaden och frågar bara om man funderat på vilken skillnad det är för hönorna…allt för en liiiten slant till…Kan inte komma ihåg att en endaste en valt burhönsens ägg efter det… nu verkar jag lite Djurvän va…. men där har ni TokFel… enligt denna artikel:

http://www.dn.se/debatt/staten-tjanar-miljarder-pa-travhastars-lidande

Enligt denna artikel är vi alla som Älskar Travhästar Djurplågare av värsta sort…. Tycker att det är så bedrövligt inskränkt så det är snudd på att man skulle stämma författarna för förtal…. men jag vet inte om det skulle hjälpa… Kanske Travsportens HästOmbudsman (Kvinna) skulle kunna bemöta denna artikel, och ha en radda aktiva Djurälskare som skriver under…kanske HästhoppningsMalin, som ju faktiskt även är med och äger Travhäst.

Sen skulle jag oändligt gärna vilja att dom kom och hälsade på mig och mina hästar…kan säga (lite Självgott) att jag byter med dom varje dag i veckan… dom får Mat av Yppersta kvalité, valfri mängd, har PT, uppassning till max, snygga märkeskläder och massa kärlek. På sommaren får dom oftast gå på stora naturbeten i flock med stödutfodring….samtidigt som de tävlar….& är det är dags för Pension så placeras de ut med stor omsorg dit dom ska få bo resten av sin liv. Jag håller kontakt och har koll på att alla har ett fortsatt bra liv… & Jag tror att mina Hästar trivs, har det bra och är lyckliga… Hur galet är inte det…Trots att de är Travhästar… Men jag kan ju vara HemmaBlind oxå… Så kom och Hälsa På…Var med och titta…för Jag inbillar mig att ingen av er är särskilt insatta…. det finns alltid rötägg….överallt… Ex. så Våldtar en del män Kvinnor….Men det gör väl för jössenamn inte Hela Manliga Mänskligheten till våldtäktsmän eller????? 

”Nä, nu ut och släppa Stackars Van Gogh och Bright Corner på MagerBete… vad dom ska bli lessna Stackarna”….alt. ”Nä, nu ut och släppa Finingarna Van Gogh och Bright Corner på Magerbete (med stödutfodring, fri tillgång på hö & Kraftfoder 3ggr/dygn)… En massa jobb att stängsla och dona, men så värt det…när man släpper ut dem och ser glädjen… Det är Sommar det”  Sköt Om er…. &  Till Författarna…återigen… Välkommen till Mig 🙂 … om ni nu är intresserade av hur travhästarna verkligen har det… På Riktigt och inte bara i era Teorier…. Blir lite oseriöst för mig bara….

4 KOMMENTARER

  1. Alltid bra med debatt…men som jag ser det så måste det finnas något att Debattera…. mer Kunskap efterlyser jag…ofta så är de som är mest kritiska oxå de som är mest rädda…. men jag blir lessen av att man har en inställning att så många människor (hästFolk alltså) Bara håller på för att plåga djuren, inte anser att de har något värde och bara ska tjäna pengar….
    Ibland undrar jag om en sån här artikel mest bara beskriver vilken sorts inställning ”Debattörerna” har till sina MedMänniskor….Man är alltid kritisk och upprörd över något som någon annan gör…objekten varierar….

  2. Mycket bra! Jag blev uppriktigt förbannad när jag läste skräpet och jag hoppas verkligen inte sista ordet är sagt i den debatten.

  3. Tusen Tack för Feedbacken Yvonne… Jag blir så frustrerad på inställningen man har…Fördomar, fördomar, fördomar…finns rötägg inom travet…absolut, men överlag har ju travarna det väldigt bra ändå… Kan inte hjälpas att man tar det lite för personligt…men det gäller ju livet jag valt att leva…..

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.