Vi bjuder på DUBBEL V75 Analys när det är 58 Miljoner i JACKPOT!

183

VI BJUDER PÅ RANKING OCH SPETSSTRID I V75-3

58 Miljoner i Jackpot på V75 och då bjuder ALLTOMTRAV.INFO på FULLSTÄNDIG analys från både TIPSAREN och LIRAREN + ett gäng roliga NÄSTAGÅNGARE!

Fullständiga analyser från TIPSAREN och LIRAREN hittar ni inför varje V75-omgång på http://tipsaren.com

Denna helgen spelas det även grymma JACKPOTSYSTEM från Spelguiden AB! Tipsaren V75, Liraren V75 från SPELGUIDEN AB och alla andra andelar hittar ni hos https://atg.se/cigarrmagasinet

V75 ANALYS FRÅN LIRAREN V75

FÅR VI SE NY DOMINAS AV DIGITAL DOMINANCE?
Avdelning 1 Ranking
A: 6-9
B: 4-3-1-12-5-2-10-7
C: 11-8

SPETSSTRIDEN
1 O.K.Nalan är snabb nog att kunna försvara ledningen. Det troliga är ändå att Rikard släpper den ifrån sig till 6 Digital Dominance som kommer farandes från springspåret.

ANALYSEN
I inledningen blir 6 Digital Dominance motiverad favorit efter den imponerade insatsen senast då hästen vann trots att han blev störd i sista sväng. Här är utgångsläget dessutom mycket bättre och Erik kan köra till ledningen omgående och sedan blir hästen normalt sett väldigt svårslagen. Är ett tänkbart förslag till singelstreck. Vi dubblar ändå systemet med kapable 9 Deal Done Zet som gjorde det bra mot ett riktigt rövargäng senast där Moni Viking vann. Tål att göra en del själv på vägen om det skulle behövas och är inte beroende av ledningen. Favorithot. 4 Amorcer Levallo blev störd till galopp senast och galopperade gången innan 50 meter före mål med en andraplats på gaffeln. Är stabil från start och bör hamna hyggligt till. Aktuell vid vidare gardering. 3 Made Of Stars har blivit stadigt bättre och är väldigt stark av sig. Kan bli den som får trycka upp farten då hästen inte är speciellt speedig av sig. Får ses som en outsider.

NAVONA ÄR HÄSTEN ATT SLÅ I SPETS!

Avdelning 2
Ranking A: 3-6-15
B: 7-9-14-11-2-4-12
C: 10-1-5-8-13

SPETSSTRIDEN
Fighten lär stå emellan 1 Västerbo Vixen och 3 Navona och vi lutar oss mest emot att den sistnämnda är den som sitter i spets efter halvvarvet kört.
ANALYSEN
3 Navona rekordsänkte rejält senast och var stor i nederlaget trots att hästen inte var helt på topp. Här ser det ut som att Bergharn ska kunna köra sig till ledningen under första halvvarvet och sedan är det lite av hästen att slå. Skygglapparna togs av senast vilket gjorde att stoet blev lite bekväm, nu åker de på igen. Får tipset. 6 Arquana Ås har gjort tre starter för Nurmos och får nu Örjan i sulkyn för första gången. Har en snabb avslutning att tillgå och sitter man bara bra till när loppet ska avgöras bör hästen kunna vara med på målfotot. 15 Millie Millionaire är van vid dessa förutsättningar och tål att gå rejält i spåren till slut. Har en fin vinter bakom sig i Frankrike och har nu fått ladda om batterierna samt tränats på inför den här uppgiften. Ska kunna runda de flesta. 7 Pappajonnys Ilse gör resan till Umeå för att säkra en biljett till elitloppshelgen. Kördes väldigt offensivt senast och höll väldigt bra och rekordsänkte med en sekund. Kommer inte att maxas i utrustningen den här gången utan istället sparas till finalen. Ska trots det ses med viss chans. Outsider.

MISSLE HILL BÖR SPÅRA RUNT OM!

Avdelning 3
Ranking A: 1
B: 5-10-7-3-8-11-4
C: 9-2-12-6

SPETSSTRIDEN
1 Missle Hill är odiskutabel spetsfavorit i loppet och felfri är det ingen som tar piken av honom.

ANALYSEN
Veckans jackpotspik heter 1 Missle Hill som normalt sett ska ha en toppchans och kanske blir det sedan start i elitloppet. Har nu fått två lopp i kroppen och ska vara nära toppformen till det här loppet. Är troligen allra bäst över kort distans men här ser det ut som att Örjan kommer att få styra och ställa som han vill. Singelstreck! 5 Short In Cash är ny i klassen men ska kunna göra sig gällande ändå direkt då han är van att möta hårt motstånd. Öppnar inte jättesnabbt och det vill till att man inte hamnar för långt bak i kön. En av flera tänkbara vid gardering. 10 Antonio Trot verkar aldrig ha vikande form. Är spurtstark som få och kommer man till i loppet går hästen aldrig att räkna bort helt. Satt fast med allt sparat senast och har tränat bra efter det loppet. 7 Hachiko De Veluwe startar väldigt sällan men när han gör det brukar hästen prestera varje gång. Blev grovt störd till galopp senast i årsdebuten och matchningen som skulle gå mot Finlandia Ajo blev förstörd. Startar istället här men kan behöva loppet för att få upp snabbheten i benen.
Outsider.

INTRESSANTA FÖRÄNDRINGAR PÅ NURMOS HÄST!

Avdelning 4
Ranking A: 11-9
B: 3-6-7-1-5-8-2-12
C: 10-4

SPETSSTRIDEN
Inga riktiga raketer från start vilket gör att ”medelsnabba” 1 Kaelan F.Boko samt 6 Loveyouecus ska ses som de med bäst spetschans. Vi tror också mest på den sistnämnda att dra det längsta strået.

ANALYSEN
11 Amalencius B.B. kommer att köras barfota runt om för första gången och får dessutom Björn Goop i sulkyn vilket det också blir premiär för och det är två spännande förändringar. Galopp direkt senast men rejäl gången innan från spets och det ska bli intressant att se vad hästen kan prestera i den lägsta klassen.
Chanstippas. 9 Global Attention har inte haft någon lycka på V75 där det blivit två raka galopper som hårt betrodd. Tredje gången gillt nu kanske och hästen var också väldigt fin senast i ett vanligt lopp på Gävle trots att han blev utsatt för tryck i spets. Klarar även att gå bakifrån och Westholm kanske satsar framåt direkt. Måste räknas tidigt. Westholms andra häst i loppet heter 3 Cuenca och ska normalt sett också räcka långt. Har en lite speciell aktion och senast blev det galopp. Håller hästen ihop travet är han väldigt stark av sig och Mika kan köra fram i dödens om tempot bedarrar. Ska räknas. 6 Loveyouecus är vårt spetsbud i loppet och det låter på Petter som att han är sugen på att köra sin häst i ledningen. Kommer att utrustas med jänkarvagn igen vilket är ett plus och hästen ska inte nonchaleras i en tätposition. Passas.

KAN BAKSPÅRET BLI VINSTLOTTEN I LOPPET?

Avdelning 5
Ranking A: 9-5
B: 2-3-12-1-6-4-10-7-8
C: 11

SPETSSTRIDEN
4 Mr Clayton J.F. är som bekant mycket startsnabb vid laddning. Skulle hästen smygas är 3 Franklin Face mest aktuell i våra ögon. 1 Kaptah och 6 Betting Rebel har också anmält sitt intresse till att delta i spetskörningen.
ANALYSEN:
9 Viking Brodde är en mycket kapabel häst som inte riktigt fick till det under fjolåret. Har öppnat den här säsongen bättre och bakspåret behöver inte vara så tokigt här då flera med framspår aviserar laddning från start. Blev för het senast i spets och tappade till slut luften. Håller sig förhoppningsvis lugnare i ryggar den här gången och är därmed ett tidigt segerbud. 5 Alcide Roc gör en spännande Sverige-debut för stall Goop och det blir intressant att se hur hästen står sig i svensk konkurrens.
Gjorde det bra i Frankrike under vintern och finns ara formen där tror vi på en framskjuten placering. Passas. 2 Merritt är som bekant härdad i den här konkurrensen och brukar alltid ha en pollett över till slut. Fungerade inte i travet senast och galopperade på upploppet, desto finare gången innan. Är normalt sett med i striden. 3 Franklin Face har beroende på vad konkurrenterna hittar på en vettig chans att ta hand om ledningen. Kommer att utrustas med ett helstängt huvudlag vilket signalerar om att det blir full rulle från start. Räknas med
chans.

DET KAN BLI EN SEVÄRD DUELL!

Avdelning 6
Ranking A: 6-9
B: 10-7-5
C: 2-8-4-1

SPETSSTRIDEN
6 Don Fanucci Zet har toppchans att ta sig till ledningen här omgående. 1 Freckless är också snabb men nöjer sig med rygg på ledaren.

ANALYSEN
Mycket fint femåringslopp där två av deltagarna höjer sig mycket över mängden. 6 Don Fanucci Zet behöver ingen närmare presentation längre och har nu fått två lopp innanför västen. Är dessutom redan inbjuden till elitloppet vilket säger en del om vilken kaliber det är på den här hästen. Ska ha en riktigt bra chans att nå tätpositionen och blir sedan ytterst svårslagen. Givet tips för oss. 9 Hail Mary är också en riktig toppindivid men som fick stryka på foten senast för första gången från spets. Var då för tungt balanserad vilket var en bidragande orsak till nederlaget och hästen kommer att lättas i balansen här. Får nog rikta in sig på att göra jobbet utvändigt om tipsettan och det kan bli en sevärd duell! 10 Brother Bill tillhörde kulltoppen bland fyraåringarna i fjol och ska nu försöka ta nästa kliv i karriären.
Kommer att maxas i balansen med barfota runt om samt jänkarvagn vilket gör att vi tror på en bra insats. Ska vara fint iordning och var bra i skymundan i årsdebuten. 7 Global Adventure mötte övermakten senat i Who´s Who och Very Kronos bland annat. Smögs då med i loppet och gick i mål med krafter sparade. Behöver ha lite tur med positionerna här men kan knipa en pallplats med lite flyt.

FÅR BARA MOSES FÄSTE SÅ FÅR ÖVRIGA SE UPP!

Avdelning 7
Ranking A: 6-10-4
B: 2-1-5-9-7-3
C: 12-8-11

SPETSSTRIDEN
De innersta fyra spåren kan alla öppna raskt vid laddning och vi sätter våra pengar på att 1 Syoss lyckas hålla ut övriga hästar här. 3 Walther På G. borde vara värst emot.

ANALYSEN
6 Moses är beroende av fäste i banan och när han får det är det en väldigt bra häst vilket han visade för tre starter sedan då hästen dundrade runt på 10,7. Öppnar bättre längre ut i banan så läget är passande här. Tål att göra en hel del själv och ska ses med bäst segerchans. 10 Istanbul Boko har fått tuffa lopp hittills i år vilket gjort att hästen inte riktigt orkat hela vägen. Riskerar att få det igen från bakspåret men Björn Goop upp i sulkyn den här gången för första gången är klart intressant. Hästen är bättre än raden och blir kanske lite bortglömd den här gången. Vi är med på noterna och rankar upp! 4 Swagger har hittat en riktig formtopp och får nu mäta sina krafter på V75. Vill hest till ledningen vilket vi tror kan bli svårt. Går dock precis lika bra bakifrån och presterar hösten som på slutet måste han tas på allvar. 2 Jaguar Hill fick trava utan skor för första gången senast vilket gav rejäl effekt. Är också en kandidat som gärna skulle vilja till ledningen och Emilia gör säkert ett försök. Hårdare emot än tidigare och vi ser hästen som en outsider.

Fullständiga analyser från TIPSAREN och LIRAREN hittar ni inför varje V75-omgång på http://tipsaren.com

Denna helgen spelas det även grymma JACKPOTSYSTEM från Spelguiden AB! Tipsaren V75, Liraren V75 från SPELGUIDEN AB och alla andra andelar hittar ni hos https://atg.se/cigarrmagasinet

V75 ANALYS FRÅN TIPSAREN V75

V75-1: 6 DIGITAL DOMINANCE har utvecklats flera klasser på slutet och roligt att gamängen Westholm fått fart på 5-åringen. Bra chans om Erik hittar till fronten från innersta springspåret och kan segla vidare på framgångsvågen. 9 DEAL DONE ZET segerstrider om travet funkar… RANKING: A: 6-9-10 B: 3-2-7 C: 4-1-5-11-12-8

V75-2: 15 MILLIE MILLIONAIRE är årets bjudning av Harry & Co un- der 10% i skrivande stund och vi tänker ta betalt. Märren gjorde fem starter på Vincennes med brant stigande utvecklingskurva och avslut- ningen senast i 04 tempo över målrakan imponerade. Ulf sveper allt! RANKING: A: 15 B: 3-6-9-11-14 C: 2-7-12-1-13-4-10-5-8

V75-3: 1 MISSLE HILL fick bästa tänkbara startspår när Muscle Hill sonen kan öppna kvickt och Örjan tar hand om taktpinnen per omgå- ende. Det lutar åt en klassisk Valla lunk när övriga räds Kihlström!
RANKING: A: 1 B: 3-5-8-7-10 C: 6-12-2-4-9-11

V75-4: 3 CUENCA visade knallform som fyra efter galopp och läget borgar för en resa i främre träffen. Mika får tipset men vi garderar brett när han OFTA kör galopp och det vimlar av duktiga motståndare. Örjan passar perfekt bakom 8 G.K.JUSTUS som kan avgöra på egen hand! RANKING: A: 3-8-7 B: 9-11-1-6-5-2-10-12 C: 4

V75-5 TOP7: 5 ALCIDE ROC får tipsvinken utan minsta tvekan efter stronga insatser i Frankrike och läget blev bästa tänkbara för rovdjuret som blir svårfångad från piken. 12 SUMMIT IN SIGHT har sämsta ut- gångsläget men 7% på denna speedkula är taget alla dagar i veckan. RANKING: A: 5-12-8 B: 3-1-2 C: 9-6-4-7-10-11

V75-6/DD-1: 9 HAIL MARY är omgångens bästa drag till löjliga 30% och vi tackar allra ödmjukast när Bergkamp låter nöjd även om det blev FIASKO i årsdebuten. En häst som vunnit 18 av 22 starter blir i princip sågad efter årsdebuten men inte av oss när Robban kör med lättare balans denna gång och han kan sänka favoriten från dödens. Men vi garderar bredare än duo låset som de flesta Harry vänner, då det kan bli tuff körning med gasglade Bergh och hela B-gruppen har kapacitet att vinna om det stämmer under vägen. 5-3-1% en jackpot- omgång är taget av oss alla dagar i veckan när det handlar om spel. RANKING: A: 9-6 B: 10-7-2 C: 5-4-8-1

V75-7/DD-2: 1 SYOSS flög fram till seger i årsdebuten och vi hade höga 08 sista 400m med gott om krafter kvar när målsnöret kapades. Wäjerstens pålle är totalt bortglömd från innerspåret med denna speedkula som öppnar rappt och Daniel kan välja att svara ut damerna eller släppa för en resa i vinnarhålet med hopp om fritt över upploppet. 2 JAGUAR HILL var ruggigt bra från ledningen på en toppnotering och barfotabalansen föll väl ut. Leo låter äckligt nöjd och vi streckar tidigt!
RANKING: A: 1-2-4-6 B: 5-3-7-10 C: 9-8-11-12

Fullständiga analyser från TIPSAREN och LIRAREN hittar ni inför varje V75-omgång på http://tipsaren.com

Denna helgen spelas det även grymma JACKPOTSYSTEM från Spelguiden AB! Tipsaren V75, Liraren V75 från SPELGUIDEN AB och alla andra andelar hittar ni hos https://atg.se/cigarrmagasinet

NÄSTAGÅNGARE

3 MADE OF STARS v 5 Jörgen Westholm
2-utv en bit ner i fältet som blev utv utan rygg e 900. Fram utv led inför slutrundan. Grepp 300 kv. Rumplade till o tog något galoppsteg knappa 200 kv. Tappade fart där men höll sedan farten bra. Chans utan felstegen

9 DEAL DONE ZET v 5 Örjan Kihlström
led. Rygg led e 900. Ut ett spår 100 kv. Fick aldrig chansen o sparat i mål, Visade att han hävdar sig bra i lopp över tre varv

7 PAPPAJONNYS ILSE s 5 Andreas Lövdal
6-utv. På e 550 o fram utv led 1200 kv. Avlöst till 2-utv. 900 kv. På 425 kv o fram utv led in på upploppet. Höll starkt. 12,9 si 1600

4 FLY BIRD FLY (DK) s 4 Robert Dunder
avslutade rejält som tvåa, spelad till endast 6%

8 DIAMANTEN h 8 Björn Goop
gavs visserligen en behaglig resa i vinnarhålet, men såg klart förbättrad ut vid avslutningen som tvåa bakom favoriten Don Fanucci Zet

1 MISSLE HILL (US) h 6 Örjan Kihlström
kom inte förbi vinnaren Disco Volante från start och fick till slut nöja sig med fjärde ytter när positionerna var intagna. Därifrån var han sedan chanslös att gå i riktigt närkamp, men avslutningen var plusbetonad när han via 1.09,4/800 ute i spåren kom i mål på 1.10,4a/1640

3 CUENCA (FR) v 5 Mika Forss
galopperade i första sväng i bra position, men hämtade upp bra och var trots fadäsen fyra i mål. Någon fara med formen såg det inte ut att vara och sköter han sig bara i kommande start kan han i ett passande lopp vara segermogen igen

10 COUNTERFEIGHTR v 9 Ulf Ohlsson
pressade hårt för led första 300, ner i 3-inv 2200 kv, fram i rygg på led 200 kv, ut ett spår 120 kv o upp i rygg på vinnaren i andraspår över mål med gott om krafter kvar, passas

2 EXODUS BRICK h 5 Jörgen Westholm
5-inv, 3-utv 1600 kv, ut o på i tredjespår 300 kv, fjärdespår 200 kv, spurtade strålande över upploppet

10 ISTANBUL BOKO h 6 Björn Goop
utv. led e 450 via tredjespår. Slagen 250 kv men höll bra efter en tung resa, kämpade på bra hela vägen in i mål, Blir segerfarlig om han slipper göra grovjobbet nästa gång

11 RALLY FUNNY s 7 Ove A Lindqvist
kördes inv o fick sen lucka mitt i banan på upploppet, bra avslutning

7 LAXFAKS v 13 Lise-Lotte Lindkvist
kördes framåt direkt från spår 10 på tillägg till positionen utv led, tryckte på storfavoriten hela tiden, höll strålande som tvåa i mål

Fullständiga analyser från TIPSAREN och LIRAREN hittar ni inför varje V75-omgång på http://tipsaren.com

Denna helgen spelas det även grymma JACKPOTSYSTEM från Spelguiden AB! Tipsaren V75, Liraren V75 från SPELGUIDEN AB och alla andra andelar hittar ni hos https://atg.se/cigarrmagasinet

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.