Virtuella hästar – tummen upp eller ner?

31

image

Under måndagen släppte ATG ett helt nytt spelformat på sin hemsida – Virtuell Racing.
Alltså spel på virtuella hästar – där tur är det enda som krävs för att vinna.

I de virituella loppen satsar man som vanligt pengar på vilken häst som ska vinna, vilken som ska komma på plats, eller för den delen tvilling/komb/trio.
I stället för riktiga hästar är det animerade sådana som tävlar mot varandra på en fiktiv tävlingsbana. Varje häst har ett fast odds och resultatet är slumpat.
– Virituell Racing är en helt ny produkt som är en del av vår offensiva satsning. Det ligger i linje med den växande digitala närvaron hos spelare. Vi vill skapa Sveriges mest engagerande spelupplevelse för spel och där är Virituell Racing bara en av årets nyheter, säger Katarina Widman, försäljningschef på ATG.

Hoppas nå nya spelare
Det nya spelet är tillgängligt på ATG.se dygnet runt och spelarna kan spela på både trav och galopp. Var tredje minut går ett lopp där det turas om att vara trav och galopp.
– Den här typen av produkter är populära på liknande marknader utanför Sverige. Med Virituell Racing når vi nya typer av spelare och kan erbjuda en spännande spelupplevelse i alla plattformer, avslutar Katarina Widman.
Överskottet från Virituell Racing går tillbaka till hästsporten.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.