50 kronor GRATIS! Spela på 500 lopp om dagen hos Racebets!

311

spelguiden v75

Har du letat efter en möjlighet att spela på dina favorithästar över hela världen på ett och samma ställe? Då behöver du inte leta längre. Frankrike, England, Tyskland, Norge, USA är bara ett litet urval av alla länder det erbjuds spel på hästar i…

KLICKA HÄR OCH LÄS MER

Racebets.com har funnits sedan 1996 och erbjuder dagligen ca 500 lopp per dag att spela på. Dessutom bjuds du på Livestreaming under de flesta lopp samt utbetalning av vinster under en minut efter att loppen har avgjorts.

I vissa lopp har du dessutom följande bonusmöjligheter:

Jackpot: Racebets erbjuder en jackpot på 10,000-20,000 på PICK6. Du måste placera dina insatser på sex lopp. Jackpotten ges till den deltagare som satsade på vinnarna i alla sex loppen.
Booby pris: priser med ett fast belopp tilldelas. Med fem raka tips får en deltagare 100-tals euro, med fyra raka tips 20 euro.
Dagliga bonusar: ändras från dag till dag och finns tillgängliga för lopp.

Och det bästa av allt!: Nu får du 50 KR GRATIS att spela för när du registrerar dig om du använder bonuskoden ALLTOMTRAV. Och inte nog med det – din första insättning dubblas dessutom också upp till 800 KRONOR.

KLICKA HÄR OCH LÄS MER

Racebets kundtjänst: Du kan kontakta kundtjänst via telefon under dagtid och 24/7 via mail. För mer komplicerade frågor, erbjuds även tjänsten genom fjärrskrivbordet.
Racebets expertgrupp: webbplatsen Racebets ger spelare användbar insiderinformation. Denna information är genererad av ett team av experter. Både nybörjare och mer avancerade spelare kan dra nytta av denna information.
Vad gäller spel på lopp i Sverige så rekommenderar vi fortfarande www.atg.se tills förutsättningarna blivit mer rättvisa.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75 Romme 19 oktober 2013: Nya Sto(r)vinnare?
Nästa artikelIngen licens för Holger