Adielsson kör i rosa för Cancerfonden

37

adielsson cancerfonden

Toppkusken Erik Adielsson byter ut sin blå kördress.
Under oktober kommer hans tävlingsfärg vara rosa.
– Det är enkelt att trycka på gilla-knappen på Facebook men det kan vara bra att klicka på den andra knappen också, där det står bidra, säger Solvallakusken, som har startat en insamling till förmån för cancerforskningen.

Erik Adielsson skänker redan 1 000 kronor per V75-seger till hjälporganisationer och välgörande ändamål. Till stöd för Rosa bandets kamp mot bröstcancer har han nu dragit igång en insamling och under den närmaste månaden blir han rosa kusk på banorna.
– Alla har blivit utsatta för den här sjukdomen. Någon i din närhet, en vän eller bekant eller någon i familjen har blivit drabbad, och alla vet hur utspridd den här sjukdomen är. För mig är det här ett ganska enkelt skyltfönster att lyfta kampen och få folk att bidra till forskningen. Man behöver inte ta i så man kräks utan mindre summor gör stor skillnad.
Erik Adielsson skänker själv 25 000 kronor till insamlingen och målet är att nå upp till 50 000 kronor. Efter oktober kommer den rosa kördressen att auktioneras ut och pengarna skänkas till Rosa bandets insamling.
– Det behöver inte vara just min insamling man stöder men det är så enkelt i dagens samhälle att göra skillnad och inte bara gilla inlägget på Facebook…

Erik Adielssons insamling: https://www.cancerfonden.se/insamlingar/erik-adielsson
Man kan också skänka 50 kronor genom att SMS:a BESEGRA 56544 till 72988.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.