Adielsson ny styrelseledamot i Svensk Travsport

32

adielson ledamot

Erik Adielsson tar plats i styrelsen för Svensk Travsport.
Toppkusken fick störst stöd av fyra nominerade kandidater som gjorde upp om tre platser.

Med 1 468 röster av 1 480 möjliga valdes Erik Adielsson in som ny styrelseledamot i Svensk Travsport under fullmäktigemötet på onsdagen.
Han ersätter därmed Maria Lejon som inte ställde upp för omval.
– Jag är tacksam för förtroendet som visas mig. Det känns otroligt hedrande att jag fick nästan allas röster. Det är med viss skräckblandad förtjusning jag går in i det här uppdraget. Självklart är det så att jag hoppas kunna tillföra att jag är en form av ”örat mot rälsen” eftersom jag befinner mig på travbanorna och bland de aktiva i princip dagligen, säger Erik Adielsson till travronden.se.
Förutom detta så omvaldes Mats Norberg och Daniel Schützer vilket gjorde att resultatet blev det som valberedningen föreslagit. Utanför styrelsen hamnade Östergötlands Travsällskaps nominering Per Rodert som fick nöja sig med 422 röster.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelStulna ponnyn Ella hemma i Umeå igen!
Nästa artikelSvanstedt om vägen till Elitloppet 2016

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.