”Bränner jag tio miljoner, har jag ändå tio kvar”

102

Tommy Hansson satsade 108 kr – tog hem över 20 miljoner • Berättar om veckan – och vad han ska göra: ”Har varit en väldigt trevlig vecka”

1 av 3 | Foto: PRIVAT

Tommy Hansson, 65, tog hem över 20 miljoner kronor på V75.

TRAV13 oktober 2017 17:18

I lördags vann 65-årige Tommy Hansson 20,8 miljoner kronor på V75.

Snart går han i pension och nu tänker han njuta av livet – fullt ut.

– Bränner jag tio miljoner så har jag ändå tio miljoner kvar, säger han.

Tommy Hansson, 65, från Hammarstrand har varit intresserad av trav i 40 år.

Fram till i lördags var den största spelvinsten på trav 13 000 kronor.

I lördags lämnade han som vanligt in ett V75-system för drygt 100 kronor – och den här gången small det till, rejält.

Tommy Hansson, som satsade 108 kronor, var ägare till ett av de två system som klarade alla sju V75-avdelningar och för den belönades han med 20,8 miljoner kronor.

Trav365 ringde upp Tommy Hansson, för att se hur veckan varit.

”Förutsättningarna förändras radikalt”

– Oj, det har varit en väldigt trevlig vecka, det har varit väldigt många grattis och de är många som tycker det är kul att någon de känner vunnit, berättar han.

Vad har du gjort i veckan?

– Jag har jobbat som vanligt, jag jobbar åt Vattenfall som teamleader och planerar jobben för en driftgrupp och det är något jag tänker fortsätta med, jag går ju i pension till våren.

Du fick en hygglig pensionspeng i lördags.

– Ja, jag tror inte jag behöver placera om de pensionspengar jag hade sedan tidigare, skrattar han och fortsätter:

– Det här förändrar ju förutsättningarna radikalt för mitt liv när jag går i pension, det förändras ju för hela min familj. Det är fantastiskt.

”Jag tänker bränna lite pengar”

Har du funderat något kring vad du ska göra för pengarna?

– Jag ska byta bil, det har jag bestämt, men sedan vet jag inte så mycket, ännu. En sak är dock säker och det är att jag har tänkt bränna lite pengar till att börja med i varje fall, det kan vara kul. Spenderar jag tio miljoner så har jag ju ändå tio miljoner kvar. Jag har många syskon som jag kan ha trevligt tillsammans med.

Hur har syskonen reagerat?

– De är naturligtvis väldigt glada, och alla tycker det är så otroligt det här, helgen innan satte jag sju rätt och vann 2 500 kronor, nu vann jag 20,8 miljoner kronor och det är ju gigantisk skillnad.

Har det hunnit sjunka in ännu, hur mycket pengar du faktiskt vunnit?

– Ja, det gjorde det nog ganska snabbt, det var nog ganska snabbt som jag accepterade att det såg bra ut. Det var nog när jag tittade på ATG-kontot första gången jag blev lite brydd när de satt så mycket pengar där.

Trots att han var en av två som lyckades sätta V75 i lördags, vill han inte bjuda på något tips till lördagens V75-omgång på Åby.

– Du, jag har inte ens tittat vilka lopp det är, jag vet bara att det går på Åby. Jag har tänkt att sitta lite med det i kväll. Jag brukar inte läsa på så mycket, jag brukar sätta mig rätt nära inpå spelstopp på lördagar och göra ett system, och jag gräver inte ner mig så mycket. Jag brukar spela för några hundralappar på V75 varje lördag och det mesta jag vunnit tidigare är 13 000 kronor så jag är nog inte någon som ska ge något tips, säger Tommy Hansson.

13 oktober 2017 17:18

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

Föregående artikelVann 21 miljoner kr på V75: ”Har ringt konstant”
Nästa artikelDet är harmoni i stall Timo Nurmos

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.