Broad Bahn till Sverige

240

broad

På tisdag kommer 2011 års Hambletonian-vinnare Broad Bahn till Sverige och Stig H Johansson, rapporterar travservice.dk.
Efter att ha ägnat sig åt avelsarbete under 2012 gick Broad Bahn åter i träning hos New Jersey-stationerade Noel Daley. Men skadebekymmer satte stopp och därför beslutade danske ägaren Leif Alber att ta hästen till Danmark. Ett beslut som nu har reviderats.
– Ursprungligen var min plan att ta Broad Bahn till Danmark och låta Peter Fog på Ansager undersöka honom för att se om det är en skada som kan åtgärdas. Vi beställde flyg, som skulle ta honom till Holland, men när vi fick möjligheten att låta honom flyga med den kanadensiske hästen Take My Picture, som ska starta i Elitloppet, valde vi den lösningen. Nu när Broad Bahn kommer till Europa via Stockholm tycker jag att det är bäst att låta Stig H Johansson gå igenom honom och om möjligt träna honom, säger Leif Alber till travservice.dk.
Femårige Broad Bahn har så här långt i karriären vunnit nio av 28 starter och sprungit in strax över tio miljoner kronor.

Kanal 75

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.