Då kan Delicious göra nästa start

39

Hon har varit uträknad flera gånger men rest sig på nio varje gång.

Nu stormar Daniel Redéns supersto Delicious mot Elitloppet.

– Hon känns jättefin, säger Daniel Redén till Trav365.

Daniel Redéns åttaåriga supersto Delicious har mött den ena motgången efter den andra – och hennes tävlingskarriär har sett ut att vara över, vid minst ett par tillfällen.

Hon har dock rest sig på nio varje gång och kommit tillbaka starkare.

När hon den 24 mars tidigare i år vann på Romme var det hennes första start på sex månader – och efter det har hon tagit ytterligare två segar – på väldigt bra vis.

Nu vill alla travfans så klart se henne i Elitloppet, se henne möta bland annat Nuncio och Bold Eagle.

– Det går väl inte att säga annat än att Delicious självklart är en häst för Elitloppet och som man gärna vill se sista helgen i maj här på Solvalla, sa Solvallas sportchef Markus Myron för någon vecka sedan till Trav365.

”Kanske blir Rättvik”

Under onsdagen la tränaren Daniel Redén upp ett klipp på sin Twitter, när han tränar Delicious. Och, det börjar närma sig nu.

– Hon känns jättefin, hon fick gå ett lätt jobb i dag och det var andra jobbet sedan senaste starten. Hon fick efter segerloppet senast på Solvalla pusta några dagar extra, och jag tycker hon känns jättefin och jag har ingenting att klaga på.

När blir nästa start för henne?

– Jag har faktiskt inte hunnit titta ännu, jag har inte öppnat propositionerna så långt ännu, så man vet aldrig. Kanske det blir Rättvik 5 maj, hon ska inte vara ute i för hårda lopp ännu, så vi får se, säger Daniel Redén.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet