Dagens Dubbel Åby 20/3-2014

290

DDTIPSET

 

DD-1 är ett ganska öppet och spelvänligt lopp. Jag tänker chansa och låsa loppet med två hästar: 1 Big Girl och 5 Thula Sana. Två hästar som inte var några segermaskiner under 2013 men som jag nu tycker känns på G. Thula Sana får tipset, verkar trivas med Magnus Jakobsson. Blir inte väldigt överraskad om Thula Sana springer hem loppet den tunga vägen.

I DD-2 har Flemming Jensen gott om tid att ta sig ut från innerspåret med 1 Oliver Kronos om ekipaget blir överrumplade från start. Men faktum är ju att Oliver Kronos kan öppna rätt skapligt från start och jag blir inte förvånad om Flemming spårar hela vägen.
Tänker ändå dubbla med en luring: 7 Proud Victory Rose. Han gjorde det väldigt bra i årsdebuten och bör ju vara lite bättre här. Kan skrälla om det klaffar till max. Intressant som tvillingbud.

DD-1: 1,5
DD-2: 1,7
Min raka DD: 5-1
Min roliga DD: 1,5-7

V64-2 tror jag 9 Harpos Rockybalboa vinner. Sören Boel är en bra kusk och har vunnit med hästen tidigare. Utmanade Angelo Am in på mållinjen senast men förlorade med en tungspets typ. Gick i 10-fart sista halvvarvet och detta loppet tror jag inte avgörs via ett målfoto.

Lycka till! 

Föregående artikelDrömmar om spindlar och änglar!
Nästa artikelResultat V86 19 mars 2014: Skilda världar!