Drömmar om spindlar och änglar!

385

TILLISTUSING

Lördagens spel såg ju bra ut efter att HedersHarry Haythrow vann första DD till 18 ggr pengarna. Tyvärr blev mitt spel i andra DD inte lika lyckat. Galopp på nr 1 och sexan var bara dålig för dagen.

I kväll spelar jag på lite roliga drag utan att ha den där riktiga kollen. Spel på två banor är väl inte det allra smartaste man hittat på men vi gör ett försök i alla fall.

DD1:  Här tar jag givetvis med 3 Dreams Take Tim som är den troliga spetshästen efter ett tag och ska väl förmodligen vinna. Men jag chansar med 1 Avalon Spider och 8 Classic Grand Cru också. Den förstnämnda kan få ett fint lopp invändigt och den sistnämnda är i alla fall en bra rutinerad guldhäst som kanske kan slå till här. Luddes Mosaique chansas bort helt på kusk, läge och tveksam form.

DD2: Här tror jag mest på 9 Engla Håleryd. Bättre startmetod denna gången och stallet verkar optimistiska. Tar även med 4 Stylish Hanover som kanske kan få spets och är mycket bra från den positionen. Till sist måste man ju bara ta med 12 Orchidea SLM också. Hästen ska ha bra form och med Goop i sulkyn är alla hästar intressanta.

 

Dagens spel:

DD1: 1,3,8

DD2: 4,9,12

9 kombinationer x 10 kr = 90 kr

Kvar efter dagens spel: 685 kr.

 

Föregående artikelLunchdubbel Sundbyholm 20/3-2014
Nästa artikelDagens Dubbel Åby 20/3-2014