Lunchdubbel Sundbyholm 20/3-2014

297

LUNCHDUBBEL

 

LD-1 är ett ganska öppet lopp om nu inte 4 Mister Postman bara är bäst. Jag vill inte spika utan fyller på med tre till: 1 T.Dorsey, 2 Remember Y och 11 Aldo Star. T.Dorsey och Remember Y är tycker jag är intressanta med bra spår. T.Dorsey är efter Order By Fax, en hingst vars avkommor jag tycker börjat göra sig hörda alltmer. Order By Fax skördade Per Lennartsson en del segrar med på bl.a. Vincennes och åkte även över Atlanten och testade lyckan i Peter Haughton Memorial.
Remeber Y tyckte jag höll OK efter en tung resa senast. Har han tagit det på ett bra sätt så kan han bli intressant.
Aldo Star tror jag kan gå en rätt bra avslutning men det krävs naturligtvis lite klaff på vägen.

LD-2 tycker jag bara 4 Satisfied La Marc ska vinna. Han har lopp i kroppen och har lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Tror han vinner oavsett position.

LD-1: 1,2,4,11
LD-2: 4 Satisfied La Marc
Min raka LD: 11-4
Min roliga LD: 1,2-4

1 Aibohphobia i V4-1 kan öppna ganska bra och skulle han få spets så tror jag han blir svårslagen.

Lycka till! 

Föregående artikelDelicious U.S. tränar på för fullt!
Nästa artikelDrömmar om spindlar och änglar!