Dagens Dubbel Åby/Solvalla 7/5-2014

245

DDTIPSET

 

DD-1 innehåller ett par rätt så dugliga ston. 1 Keeping Julia håller jag nog som bästa hästen men hon gör årsdebut och det kan fattas lite. Snabbstartande 2 Pin Kronos har jag varnat för i de två senaste starterna men ännu har hon inte fått sätta nosen först. Open stretch nu borde passa henne ypperligt.
5 In Serenity har formen på topp och räknas tidigt.
7 Working On A Dream gjorde det bra senast och fick ge sig sista biten mot 8 Eketorpets Tess. Dessa två får chansen igen.

I DD-2 tror jag mycket på 6 Gary Hoist som gör andra starten för Ville Nisonen. Stall Nisonen är i riktigt fin form och Gary Hoist är en bra häst med lopp i kroppen. Träffar Ville rätt från springspåret så kan det vara spets och slut.
Tar även med en häst från 40 meters tillägg som jag får lite feeling för. 14 Haraldinho har inte vunnit lopp sedan September 2012 men jag tror han spräcker den nollan snart. Såg fin ut senast och blev fast med lite sparat. Med rätta ryggar på slutrundan så tror jag han fäller många.

DD-1: 1,2,5,7,8
DD-2: 6,14
Min raka DD: 2-6
Min roliga DD: 2-14

9 Solo Nolo vinner väl V86-1 men ska ni gardera så glöm inte bort 11 Quite Windy.
V86-2 är ett härligt lopp. Jag spelar inte utan 1 Twigs Voici, 3 Staro Fendi och 10 Val D’Amour. 5 Costatantisoldi har jag snart tröttnat på men han vinner väl här om jag inte tar med honom…
Varning för 4 Im Gotthard i V86-3. Kan överraska om det klaffar.
Finns det någon rättvisa så får 9 Västerbo Wallet och Claes Sjöström vinna V86-4. Det var hästen som blev diskad på Färjestad under långfredagstravet. Formen är säkert intakt och Västerbo Wallet avslutar bra med vettiga ryggar att gå i.
V86-5 är ett härligt lopp för fyraåringar. Sköter sig 4 New Moon Face så kan det bli en härlig duell med fine 5 Happy Days.
Jag vägrar släppa 3 Orchidea SLM i V86-6. Har jagat henne i flera starter och hon ska banne mig vinna nu 🙂

Tvilling, lopp 4 Åby: 2 Pin Kronos – 5 In Serenity
Tvilling, lopp 4 Solvalla: u-häst 6 Gary Hoist mot 3 Pepe Di Jesolo och 14 Haraldinho

Lycka till! 

Föregående artikelInför EXTRA V75 11 maj 2014: Copenhagen Cup
Nästa artikelLunchdubbel Visby 8/5-2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.