Lunchdubbel Visby 8/5-2014

256

LUNCHDUBBEL

 

LD-1 är ett långlopp för hingstar och valacker som tjänat högst 550.000 och ston som tjänat högst 800.000 och det känns lite halvöppet. Jag vill ha med några stycken här: 1 Geir Burge, inte så tokig och ett läge som gör att han är garanterad en fin resa. 3 Catchee Town står väldigt bra inne i loppet och fick ett fint läge. Thomas Jonsson är nog ganska nöjd med förutsättningarna. 5 Feroso tycker jag gick dugligt senast och han kan skrälla med lite klaff. 9 Brave Run är på G och är absolut en av de tuffare hästarna i fältet. Nöjer mig så.

LD-2 tror jag står mellan 1 Amiral Du Pommeau och 5 Alwoods Gangster och jag väljer att ta ställning för Amiral Du Pommeau som jag hoppas håller upp ledningen. Jag blir ganska förvånad om de från tilläggsvolterna har något med vinsten att göra. Då krävs det nog att loppet blir rejält överpaceat.

LD-1: 1,3,5,9
LD-2: 1 Amiral Du Pommeau
Min raka LD: 9-1
Min roliga LD: 1,5-1

Lycka till!

Föregående artikelDagens Dubbel Åby/Solvalla 7/5-2014
Nästa artikelInför V86 och V75: Per Linderoth

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.