Dagens Dubbel Axevalla

227

TRAVDDBLOGGEN

För er som inte sett den otäcka olyckan på Cabourg igår så finns länken här. De ska nog tacka sin lyckliga stjärna att de kunde stå upp efter den krocken. En av hästarna skenar av förklarliga skäl iväg men den andre står kvar helt iskallt. Det kallar jag en cool häst. Hoppas båda kuskarna repar sig.

I DD-1 är 6 Nissan Broline klar favorit efter insatsen senast. Jag vill dock testa att fälla henne för det finns några spännande motbud. 3 Ninepoints Lucy är rask ut och får en fin resa, utmanar vid lucka. 7 Vincere Scis Win är en fin häst som är totalt bortglömd här. Med lite klaff slutar hon långt fram. 10 Claudia BR vann det norska stoderbyt och har absolut kapacitet att blanda sig i segerstriden här trots bakspåret. Sista strecket till 12 Artemis som behöver en hel del tur från det usla läget. Men jag tror hon är i bra form och kommer göra ett bra lopp.

DD-2 ser 1 Zigge Silvio som favorit i nuläget och han kanske sitter i spets men jag är inte helt övertygad om det. Jag tänker gå på 2 Conlight Ås som spurtade sylvasst i uttagningarna till Kriteriet. I finalen fick han fritt för sent och var chanslös att utmana. Rapporterna är bra och han bör gynnas av det långa upploppet där han vassa avslutning biter bra.

DD-1: 3,6,7,10,12
DD-2: 2 Conlight Ås
Min raka DD: 6-2
Min roliga DD: 3,7,12-2

Köper inte att 11 Souchong är så klar favorit i V64-1. 1 Florida Queen gillar jag. Galopperade i Oaks och så var den dagen förstörd. Ganska snabb ut och är garanterad en bra resa felfri. 5 Baharat tycker jag var tapper senast i uttagningarna till Oaks. Fin häst som kan utmana här om det stämmer lite.
15.000 i förstapris i V64-3, rena skämtet :S
Letar man skräll i V64-4 så nämner jag 13 Barfighter LM. Ingen rolig rad men jag har fått känslan av att det är en rätt så hygglig häst när det stämmer för honom.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelStenströmer på Guldjakt inför V75 på Åby
Nästa artikelSolvalla/Jägers i afton

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.