Dagens Dubbel Halmstad 23/2-2014

568

DDTIPSET

DD-1 kanske är så enkelt att det är en duell mellan 10 Fascination och 12 Nalda Nof MEN det är årsdebut för båda kusarna och dessutom 20 meters tillägg över kort distans. Hästarna på start är normalt sett motstånd som dessa två elitston ska lägga på rygg men jag testar att gardera när det nu är några frågetecken. 6 Nirvana Grif är troligtvis värst mot och sitter hon i spets från sitt springspår kan hon blir svår att ta ner. Tar även med innerspårets 1 Warrawee Lizzy som inte vunnit på ett tag men som inte är så tokig i sina ljusa stunder.

Senast jag trodde på Ludde från åttondespår så gjorde han mig inte besviken och därför testar jag igen. 8 Rythm Kronos hoppas jag Ludde laddar framåt direkt och det är inte otänkbart att hon sitter i spets efter 500 meter. Favoriten 10 Moonshines Muscles kan bli tuff att stå mot men jag vill ha lite potential i mitt system och tar jag med favoriten blir systemet dubbelt så dyrt och dessutom blir oddsen inte jätteroliga. Ni som vill känna er lite säkrare tar med Moonshines Muscles som är formstark.

DD-1: 1,6,10,12
DD-2: 8 Rythm Kronos
Min raka DD: 12-8
Min roliga DD: 1,6-8

Spelar ni V64 har jag några drag. 10 Bruce Tooma i V64-1 har springspår och träffar Torbjörn Näslund rätt och skulle hitta bra position så är Bruce Tooma en bra häst för klassen. Han har lopp i kroppen efter långt uppehåll och jag tycker han såg bra ut i sin comeback och bör rimligtvis vara bättre nu. Kan skrälla!
10 Liseux Booze i V64-3 har också varit borta från banan en längre tid och har lopp i kroppen. Ingen tokig häst och är han på väg mot formen så är han inte helt borta.

Lycka till!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelDax för Dahlborg att skrälla igen!
Nästa artikelResultat V75 2014-02-22: Lerig vinnare i Gävle Stora Pris

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.