Dax för Dahlborg att skrälla igen!

404

TILLISTUSING

 

Onsdagens spel var inte långt borta även om mina hästar bara var tvåor. I dagens tävlingar hittar jag flera hästar med bra spelvärde på dagens dubbel. När dessutom de flesta favoriterna har dåliga spår blir det riktigt intressant. Jag chansar bort favoriten i bägge dubbelloppen. Särskilt i andra dd där jag tror att distansen kommer att fälla Castor Boko.

Dagens spel:

DD1- Här måste man ha med både nr 1 Mr Miles och 2 Tagena Run. Har fått in Mr Miles tidigare och från det här läget kan han mycket väl vinna. Tagena Run känns som hästen med mest spelvärde i. Har två jättebra lopp bakom sig och har ett kanonläge här. Plockar även med  6 Kebnekaise också då den kan ta hand om ledningen efter ett tag.

DD2-Här hittar jag en riktigt bra häst i 5 Kazire de Bob. Den är också riktigt bortglömd och har fått skrällkusken Tomas Dahlborg i sulkyn, vilket är ett klart plus enligt mig. Läget är bra och Kazire kan nog bli en obehaglig överraskning för många. Plockar också med 2 Verymuchkiss Karsk med Erik A från ett kanonläge. Slutligen tar jag även med 12 Vacqueyras som jag gillar skarpt. Hästen gillar distanse och har dokumenterad form.

 

DD1- 1,2,6

DD2- 2,5,12

9 kombinationer x 10 kr = 90 kr.

Kvar efter dagens spel: 740 kr.

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.