Nu Gävlartravet i mig ska Harryhingsten få på nötterna!

991

harry boy

Hej svejs

Förra omgången var väl ingen höjdare varken för Hingsten eller Mej så faktum står kvar i skamvrån att Harry leder över mig med 98 kronor i vinst och jag har noll komma noll. Men ni vet väl vad man säger? Kan man hitta fel häst så vinner den man kan ha tänkt på innan man hittade utmanaren som kunde vinna när inte den man visste skulle vinna vann efter att ha tänkt lite före alla andra. Det har jag tagit fasta på och grävat ner mig ORDENTELIGT i startlistorna denna gången.. ja fy rackan. Tanten har inte sett röken av mig mindre än vanligt.

Då kör vi!

Denna gången tror jag Nurmos vinner och när han inte gör det så vinner nån annan. Det är själva grundplåten i min systematiserade uppbyggnad av tävlingsraden mot Harry Boy. Om vi ska sammanfatta det kort så:

I avdelning ett plockar jag med fem hästar och hoppas Lotus Elan vinner för Jansson har alltid rävflockar bak örat när han StigHkör typ.. men egentligen tror jag nån av de andra fyra vinner men säg inget till Tobbe för fasen… å sen vet ni ju inte om detta är en rökridå så Tobbe kanske bara defillibrerar i mål.. jaja… I avd 2 vinner Chockvågen…. Guld kanske inte Amarugrejen fattar det där långa loppet så då kliver Örjan fram. Sen Tintin om det blir barfota och hyfsad bana annars kan ni räkna bort mig. Kallisar och en SUPERHET norrman från spår tre och Stampingen med full vinterform…. sen Finiska Framtiden.. Kul streck… Nurmos både uppåt och neråt så man blir alldeles yrrer men detta blir ett hett vapen mot Harry. Och så då sista avdelingeriet… fem hästar har jag att göra av med… se nedan… orkar inte förklara allt det självklara mer…

MIN RAD:

1 1, 2, 5, 6, 11
2 1 Shockwave
3 4, 8
4 4 Tintin
5 3, 11
6 10 Finish Future
7 3, 9, 10, 11, 12

HARRYS RAD:

1 2, 6
2 10, 13
3 8 Amaru Boko
4 4 Tintin
5 1, 2, 9, 11, 14
6 6, 8, 9, 10, 12
7 9 Castor Boko

Och på allmän begärning blir det eine zwillung unt eine doppel… håll till godo!

ZWILLUNG:
Lopp: 8
Hästar: 2, 4, 5, 7, 9, 11

U-hästar: 3 Lennart All Over
DOPPEL:
2-4-10 mot 3-11-12
Lycka till alla tanter, gobbar och fjärdingsmän! Nu kammar vi hem riksdaler alla grande!
Happy Lucky!
Eder
Övervärdige
Jan J Jackpot

 

Föregående artikelDagens Dubbel Gävle 22/2-2014
Nästa artikelDax för Dahlborg att skrälla igen!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.