Dagens Dubbel Halmstad 5/5-2014

261

DDTIPSET

 

Bra klass på flera av V64 loppen när det vankas Breeders Crown. DD-1 är ett breeders lopp för fyraåriga hingstar/valacker. Jag streckar fem hästar: 2 Jonesy, 3 Angelo Am, 4 Drogba Bob, 9 Emil Tuffing och 10 Attack Diablo. Drogba Bob varnade jag för senast och då fick han fritt för sent för att hinna utmana. Jag tror han kan skrälla här.

DD-2 är ett breeders lopp för fyraåriga ston och jag tror mycket på 5 Backfire. Jag hoppas Erik Adielsson laddar mot spets och kan lura 1 The Divine Miss F på ledningen för då tror jag Backfire blir svårslagen. Tufft motstånd men jag chansspikar Backfire.

DD-1: 2,3,4,9,10
DD-2: 5 Backfire
Min raka/roliga DD: 4-5

V64-3 är ett breeders lopp för treåriga hingstar/valacker där jag vill varna lite för 10 Västerbo Eclair. Håller han sig på benen och det klaffar lite så tror jag han kan vara en luring.
Lurigt läge för 11 Mr Simpson i V64-4 men spännande med Erik Adielsson i sulkyn och den Flemming Jensen tränade Super Arnie sonen har bra kapacitet för klassen och ska räknas tidigt.

Ska införa ett nytt inslag i mina tips tänkte jag. Ska leverera en rak tvilling som förhoppningsvis kommer ge ett ganska bra odds. Blir inte några safetytvilling med ledaren och rygg ledaren utan vi ska försöka få ett odds som sticker upp mot runt 50 ggr degen. Kanske inte blir så varje gång då jag gör tipsen i förväg och inte är helt säker på hur betrodda de olika kusarna blir. Men vi gör ett försök 🙂

Dagens tvilling, lopp 6: 4 Macho Look – 11 Mr Simpson

Lycka till! 

Föregående artikelBarfotakörning kanske ska förbjudas
Nästa artikelSvensk lottningsjackpot inför Finlandia-Ajo

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.