Dagens Dubbel Jägersro/Solvalla 11/6-2014

173

DDTIPSET

 

DD-1 är ett ganska öppet lopp som jag tror det kommer gå undan i. 1 Mr Pellegrino är rask och kanske kan behålla ledningen och då tror jag han körs där. Men 4 Recation är mycket snabb ut och kan nog lura Mr Pellegrino på spets och skulle Johan Untersteiner få spets med Recation så är han nog sugen att köra där och behålla sin fina tränarstatistik som för närvarande är 100%.
Med i spetskörningen kan även 7 American Idol vara men frågan är om han trycks av eller om Ingves tycker det kommer kosta för mycket.
5 Zinedine Bob har jag jagat i några starter och han får en chans till. Smyger med och kan spurta vasst till slut.
Sista strecket till en luring från bakspår, 10 Nelle Pride. Han har gått under sadel i några starter och gjort det bra. Ska bli spännande att se vad som händer när man hänger på en sulky igen.

I DD-2 tvekar jag inte att spika 3 Pleasure Kronos som svarade för en grym insats senast. Nu lär man inte varva på under 1.11 i detta loppet men hamnar hon inte alltför långt bak så tror jag hon fäller samtliga med sin sylvassa slutrunda som hon visade senast.

DD-1: 1,4,5,7,10
DD-2: 3 Pleasure Kronos
Min raka DD: 4-3
Min roliga DD: 5,10-3

I V86-1 tror jag att 4 Amazing Man och 7 Archangel Am gör upp om segern. Två ruskigt bra fyraåringar som mycket väl kan göra upp om segern även i Derbyt.
V86-2 tycker jag är öppet. Många streck rekommenderar jag. Varning för 6 A.Hannibal, 7 Chapeau och 9 Pojke Kronos.
Många streck tror jag man behöver även i V86-4. Tidiga favoriten 7 Finish Future tror jag inte ett smack på. 9 Handler, intressant med Adielsson. Smyger med och spurtar vasst. 11 Acriter låter det uppåt på från stallet. Surt läge men klaffar det så är han riktigt bra.
6 Mercury Broline tävlar lite ojämnt men kan mycket och är skrällduglig här.
2 New York US har inlett 2014 i moll men sköter han sig så är han ett givet segerbud.
Dagens chansspik kommer i V86-5: 4 Trust Launcher. Har gjort några riktigt fina lopp som tvåa och nu är det dags att få en välförtjänt seger.
3 Corky bli favorit i V86-6 efter den imponerande insatsen senast. Men det är ett halvvarv längre denna gången och jag tycker han ska synas. 8 Charrua Forlan ska definitivt med och jag ger även 5 Wannacmyguns en chans. Wanncmyguns satt fast med gott om kräm kvar i linorna senast och jag tror inte det gör något att det är 500 meter extra. Min känsla är att det här är en riktigt bra häst.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelAdrian Kolgjini inför V75 Boden 14 juni 2014
Nästa artikelTommy Hannés döttrar sommarpratar med det program som pappa aldrig hann slutföra

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.