Dagens Dubbel Kalmar 25/4-2014

246

DDTIPSET

 

2 Ray Ban tycker jag är bästa hästen i DD-1 och jag spikar honom när danske Ken Ecce gör resan till Kalmar med en häst. Motståndet skrämmer sannerligen inte heller.

DD-2 är ett öppet flerklasslopp för ston. Jag tar fem hästar och hoppas överleva: 1 Designlight, 7 Gossip Girl, 8 Lessy Brodda, 12 Juilly och 13 One Heart. Tror mest på Designlight som jag tror vinner detta OM hon håller sig till rätt gångart.
Varning för Juilly som är ganska kapabel och håller god form.

DD-1: 2 Ray Ban
DD-2: 1,7,8,12,13
Min raka DD: 2-1
Min roliga DD: 2-12

Varnar lite för 6 MTImeasygoing i V64-4 som är snabb ut. Träffar Kim Eriksson bra från springspåret så kan det bli en bra resa och lucka till slut så kan hon sitta där. Jag testar tvilling mot 2 Paolo De Lucia som var fin vid vinsten senast.

Lycka till! 

Föregående artikelElitloppet 2014: Beckman siktar mot Elitloppet via Köpenhamn
Nästa artikelKuskarna hyllar den nya ”Spöksulkyn”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.