Dagens Dubbel Mantorp 29/6-2014

167

DDTIPSET

 

Jag streckar tre hästar i DD-1 och får hoppas att troliga favoriten 2 Junior Troy gör bort sig på något sätt under loppet för travar han hela vägen så har jag svårt att se honom torska mot detta motståndet. De två andra som får chansen startar från bakspår: 9 Headhunter och 10 Mercury Broline.

I DD-2 kommer jag spika en häst som förhoppningsvis inte blir alltför hårt streckad men jag räknar ändå med att han kanske kommer bli fjärdehandare på streckspelet och det får jag nog vara nöjd med. 10 Kalido blir mitt val. Han har varit i träning hos Stig H sedan början på året och jag tror säkert han kommer väl förberedd till detta. Kalido inledde sin träning hos Stig H men startade aldrig i hans regi. Precis som idag ägde Stall Express honom men han gick ur Stig H:s träning i mitten på 2012 och samtidigt såldes han och flyttades till Tyskland. Men efter några lopp här i Sverige i början på året så köpte Stall Express tillbaka honom och han återfinns numera i Stig H:s träning igen. Nu spekulerar jag bara men det faktum att Stall Express köper tillbaka Kalido och sätter honom i Stigs träning igen tycker jag tyder på att det är en rätt så bra häst. Han kanske inte vinner här direkt men jag tycker det är en rolig chansspik.

DD-1: 2,9,10
DD-2: 10 Kalido
Min raka DD: 2-10
Min roliga DD: 9,10-10

Letar man en skräll i V64-1 så kan 1 Maraton Broline vara lite intressant från innerspåret. Rätt så bra häst i grunden men naturligtvis svårbedömt var han står formmässigt.
I V64-2 ska det såklart mycket till att fine Wellino Boko sonen 6 Wellino Avenue ska förlora om han går felfritt men han är ju orutinerad och det kan fälla honom. Tror man på det så ska man inte glömma 11 Ronato och 13 Sheava Vik. Tränarna till dessa är Jim Oscarsson och Jerry Riordan, två tränare/stall som jag tror man ska passa lite framöver då jag tycker de känns lite på G igen.
Glöm inte 9 Manhattan Club i V64-4. Kan få ett lopp med bra klaff och han har två lopp i kroppen. Skrällduglig.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelEn tidig 60-årspresent till V75 Bergsåker 28 juni 2014?
Nästa artikelSE LOPPET HÄR! NYTT VÄRLDSREKORD AV SEBASTIAN K!

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.