Dagens Dubbel och V86 Solvalla/Åby

386

TRAVDDBLOGGEN

Jag blir besviken om inte 1 Arazi Boko vinner DD-1 på Åby. Han har mött mycket tuffare motstånd än detta och gjort det helt ok. Nu går han ner i klass och även om han missar spets så måste det vara en vettig chans att ta hem det via stretchen. 3 MT Harmony är värst mot som jag ser det och givetvis ska man inte glömma Flemmings duo men jag spikar i DD-1.
Jag testar att lösa DD-2 med tre streck och står över favoriten 4 Prince Di Poggio av den enkla anledningen att jag tycker oddset blir för trist. Han möter ett par bra motståndare här och någon ”promenad i parken” blir det inte. 3 Verymuchkiss Karsk har lopp i kroppen efter lite vila och bör rimligtvis vara på G mot formen. 5 Sandra Volo har en vass avslutning när det klaffar, kan spurta hem segern. 9 Octopus får sista strecket. Han är i bra form och har vettiga startyggar, räknas tidigt.

DD-1: 1 Arazi Boko
DD-2: 3,5,9
Min raka DD: 1-3
Min roliga DD: 1-5

12 Aroma Grim gör första starten för Johan Untersteiner i V86-1. Kört henne ett par gånger i jobb och det är en häst jag gillar. Men från det läget och frågetecken för formen så känns det långsökt att hon skulle vinna.
7 Linus Wibb är inte favorit i nuläget i V86-3. Det tackar jag för och spikar. Tror han vinner från dödens om så krävs.
10 Zigge Silvio i V86-4 planerar Peter Untersteiner att riva skorna på runt om och jag gissar att detta blir dagens skrik. Det är en riktigt bra treåring och jag tänker chansspika.
2 Evens First Boy blir väl svårslagen i V86-5 men jag spelar inte utan 11 West Wing som även han gör första starten för Johan Untersteiner. Fin häst som det ska bli spännande att se. Man ligger väl lågt från det läget och regidebut men blir det bara lite tempo där framme så tror jag West Wing kommer avsluta riktigt starkt.
Glöm inte att säsongen lider mot sitt slut och det lär finnas en och annan treåring/fyraåring som börjar längta efter lite semester. I V86-6 tänker jag ta med 10 Elsa Boko som gjorde ett fint lopp från dödens senast. Tror det är en rätt så fin häst som definitivt kan överraska här.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.