Dags för Veijo Heiskanen i Stochampionatet nu?

53

veijo 2015

Hur är känslan med Some Summit inför Stochampionatet? Några taktiska funderingar?
– Hon ska vara favorit och det är hästen att slå. Det var många som var bra i försöken men jag vill inte byta häst med någon annan. Jag har hittills inte haft läge att ladda med henne från start men det känns att hon är kvick i benen och var rätt så snabb ut förra året.
Du driver en liten rörelse med 20 hästar i träning. Hur skulle det kännas att vinna Stochampionatet? Kanske lite extra med tanke på turbulensen som var i vintras när du inte fick vara förstekusk åt stall Dencos hästar längre och samarbetet avslutades?
– När det gäller grejen med Denco så vill jag inte kommentera det mer i media. Jag kommer i alla fall aldrig mer att köra för dem igen. Jag ser fram emot söndagen och det blir ett spännande lopp att köra. Det hade varit helt otroligt om hon hade kunnat vinna. Vi har laddat för Stochampionatet sedan första starten hos mig, säger Veijo Heiskanen.

Så spela V75 på lördag är Alltomtravs tips! Blir det en alldeles för lätt- eller svårfunnen rad där kan det bli JACKPOT på Söndag när Veijo ska försöka vinna Stochampionatet! Men du behöver inte ens vänta till Söndag. Du kan spela hem en jackpot redan idag på online casino games. En som är aktuell igen på alltomtrav.info är Janne Jackpot! Han brukar slappna av ett par dagar i veckan genom att lägga några hundringar på en slotmaskin när han inte filar på sin nya Jackpåttjenarator. Att luta sig tebaks i soffan hemma och se de där snurrande hjulen på laptopens skärm gör att han kan fly bort från vardagens bekymmer en stund och det kan ju verkligen behövas under arbetet med jeneratorn. Ännu har han inte lyckats få ihop symboler som ger den där stora Jackpotten men den kommer! Var så säkra! Det finns personer som vunnit 50-60 miljoner i ett enda spinn! Men nu åter tillbaka till Veijos chanser i Stochampionatet:

Första skorycket hos Veijo

Några ändringar i balans och utrustning?
– Ja, vi kommer att köra barfota runt om för första gången i min regi. Förhoppningsvis ger det bra effekt och jag tror det. Kaj Widell säger att hon har gått barfota runt om en gång tidigare, även om det bara står barfota fram i hennes statistik.
– Huvudlaget har jag inte funderat på ännu om jag ska ändra. Hon har gått med öppet huvudlag varje gång hos mig.
Du har ytterligare två hästar med i V75 på söndag. Chanserna där?
– Naglo del Nord (V75-1) är i toppform för dagen. Han har varit jättebra hela året men aldrig varit bättre än han är nu. Nu kanske inte distansen 1600 meter är något plus men jag ska sätta helstängt huvudlag på honom och försöka vara mer aktiv från början. Han har gått med norskt huvudlag tidigare men jag ska prova helstängt i ett jobb under veckan eller i värmningen. Han har inte hovar för att tävla barfota runt om och det blir plastade hovar. Det är inte lika bra som barfota men heller inte lika dåligt som med skor runt om. Det är långt upplopp på Axevalla och kommer han bara till så ska han räknas.
– Fickle Shine (V75-2) gjorde sitt bästa lopp i karriären senast då hon höll farten berömvärt. Nu har hon för en gångs skull fått ett bra läge och om hon får tredje par invändigt så kan hon hänga med och tjäna fina pengar. Jag tror att det blir svårt att vinna. Barfota runt om igen.

 

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.