Daniels Prinsessa är TILLBAKA!

17

delicious

Delicious U.S. är tillbaka.
Daniel Redéns prinsessa såg läcker ut vid en enkel seger i comebacken.
– Hon är helt otrolig. Man blir varm inombords, sa segerkusken Örjan Kihlström.

Bollnäs var platsen denna fredagskväll där Delicious U.S. gorde första starten efter sin skada i ett ben. I det fem hästar stora fältet hade världsrekordhållarinnan en enkel uppgift och hon löste den på bästa tänkbara sätt. Efter att ha börjat i andra par utvändigt övertog hon ledningen dryga varvet kvar. Hon öppnade första varvet efter 1.13,3 och via en avslutningsrunda på 1.12,7 så gled stjärnstoet undan över upploppet till en lätt seger. Örjan Kihlström låg bakåtlutad i vagnen och såg ut att ha ett ton kvar i linorna. Delicious U.S. Kom i mål på tiden 1.12,3/1640a och vinnaroddset blev blott 1,09. Förstapriset var 75 000 kronor och tvåa blev Reven d’Amour från rygg på ledaren.
– Det är fantastiskt kul att hon är tillbaka. Man bara myser och man blir varm inombords bara man skritter ut på stallbacken med henne. Det blev ett enkelt lopp men hon gjorde det på ett jättefint sätt. Det är en fantastisk individ, berömde Örjan Kihlström.
Tränaren Daniel Redén var nervös på förhand inför återkomsten av sin älsklingshäst. Efteråt var han lättad.
– Det var så skönt för hon såg ju fantastiskt fin ut. Det lättade mycket. Hon kommer tillbaka varje gång och jag är så glad. Hon betyder mycket för mig och helst av allt skulle jag vilja grina, sa Daniel Redén.
Sjuåriga Delicious U.S. har sprungit in drygt 5,7 miljoner kronor.

Föregående artikelEn bra spik säger Åke…
Nästa artikelV75 tips och analys till ÅBY 13 augusti 2016

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.