V75 tips och analys till ÅBY 13 augusti 2016

71

saveur

Då var det dags att analysera sönder en V75 omgång igen. Denna gången är det ÅBY som står för festligheterna och ÅBY STORA PRIS ska avgöras. Har haft lite svårt för ÅBY sen de införde snikspåren men denna gången tror jag att jag har hittat rätt i blandningen mellan extraspår och uppochnervänd startlista som gäller för de som tävlar om titeln i Åby Stora Pris 2016. Nedan ser ni system och analys från Fredagen men återkom gärna under lördagen när vi lägger in senaste nytt och eventuella bra värmningar i de första avdelningarna med RÖD TEXT.
AVD 1

2 UN MEC D’HERIPRE har fått det perfekta läget här. Har siktat på denna helgen och får säkert överta spets ganska omgående i denna första del av Åby Stora pris.

3 PROPULSION är vår slutvinnare av Åby Stora Pris… Örjan gör vad han ska här och sen får vi se om det räcker till en placering bland de tre i detta loppet.

5 MOSAIQUE FACE är vår storrysare till slutsegern och måste med här i första heatet också. Kan vara en rysare om den inte blir bortkörd igen.

MOSAIQUE FACE ser laddad ut som vanligt. Inga fel. PROPULSION ser ut som en GUD… hur fin som helst. UN MEC D’HERIPRE står och tittar in i en vägg som vanligt utanför boxen på stallbacken för i boxen blir han tokig jämte andra hästar… laddad inför loppet ser det ut som även i värmning på banan… TYCOON CONWAY HALL ser även den fin ut och värmer i jänkarvagn.. vilket borgar för att det blir full laddning!!!! Jänkarvagn för första gången…. och som det ser ut så funkar det kanon i värmningen.

 

AVD 2

6 ISOR HÅLERYD blir utan tvekan spikad i denna avdelningen. PU låter helt lyrisk när man bara nämner namnet och hästen verkar nästan onormalt komplett redan. Det ekipage som försöker köra mot vår spik tror jag blir akterseglad på upploppet.

ISOR HÅLERYD ser ut som den kanon han är i värmningen. Inga fel.

 
AVD 3

1 HERO SJÖHAMMAR har fått det perfekta läget enligt mig och jag trodde på platschans först men nu ryktas det om barfota bak och då kan det skrälla till.

2 TAKETHEM ska kunna leda detta loppet hela vägen. Har sett otroligt fin ut i jobben enligt Juul. Barfota runt om.

9 FRIDERICUS är nog en av de mest svårbedömda hästar jag råkat ut för de senaste åren. Jag tar en rövare här och räknar med att det klaffar fullt ut denna gången.

se upp för Nadal Broline

 

AVD 4

2 KALLE KALAS har preppats för detta loppet men distansen kanske är i längsta laget. Jag tror den tar spets men vad händer sen? Måste med på kupongen med tanke på snikspåret.

3 M. T. JOINVILLE är STENHÅRD och gör fina lopp var han än startar. Startsnabb är den och jag tror det blir spets här efter 300 meter och sen är det hästen att slå.

5 PAMPALO tar jag med som en snikspårsluring. Kan inte göra något själv men såg magiskt fin ut vid segern senast.

6 GUCCI DEGATO är en av mina favorithästar och jag vet att man inte ska blanda in känslor i ett väl komponerat system men jag gör ett undantag här. Gucci kan komma flygande ute vid staketet på upploppet…. kom ihåg var ni läste detta 😉

8 PLEASE MR PLEASE är ju en strulpelle som antagligen kommer från en annan planet. Hittar han hem så vinner han detta loppet. Eller nästa…. dvs får han det att funka med benen så kan det bli hur bra som helst.

10 SLOPPY JOE hade varit en dunderspik från bättre spår. Örjan upp istället för Peter. Den som chansar kan spika men jag spelar emot.

11 GAMBINO DEGATO… vet inte vad jag ska säga… jag skriver precis samma sak som jag gjorde ovan för GUCCI DEGATO… sen får ni tolka det hur ni vill… jag har följt bägge två lite extra och kan inte släppa någon av dem.

 

AVD 5

1 FOOD MONEY… ja ska den vinna ett lopp som detta nån gång i livet mot detta motståndet så är det från detta läget.

2 VÄSTERBO HIGHFLYER kan öppna och kommer med som ett lyxstreck i detta loppet.

4 MOSAIQUE FACE kan vara en luring om Adrian kommer till spets. Att han laddar är väl ingen tvekan om men sen får vi se hur det står till med Kolgjiniblodet för tillfället.

6 PROPULSION ska normalt vinna Åby Stora pris 2016.

7 UN MEC D’HERIPRE kan vara en luring här om det blir lite fart på loppet.

 

AVD 6

Här dissar jag 9 BRAVO NAVARONE som jag tycker funkar bäst med tätkänning direkt. Iofs så är det det bästa spår den kunde få bakom bilen men jag har två bättre förslag. Den som inte litar på mig tar med eller t o m spikar BRAVO

1 FURIOUS FRANCIS har fått ett kanonläge här och jag tror det blir spets runt om men kan inte låta bli att plocka med….

11 CEASAR SISU vann senast och det var ingen överraskning enligt stallet för han hade tränat som en Demon….

 

AVD 7

Spik 8 SAVEUR

 

Har ni pengar kvar att gardera med så ta med Lövgrens kuse om det inte blir kladdig bana.
LYCKA TILL!
ALLTOMTRAV

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.