DD Åby

25

dd-tips dd-blogg

Igår blev det en relativt gnällig blogg men det var dessvärre behövligt. Vanligtvis vet ni att jag ogillar att det allmänt gnälls för mycket inom travet men när man går ut med en nyhet som gårdagens om framflyttad starttid för V75 då är det oundvikligt att röra upp känslor. Även jag reagerar då för V75 är ett varumärke som man ska ha på en piedestal och undvika att bråka med för mycket. Nu har det varit lite turer om extraomgångar hit och dit först och nu detta. Känns som att bägaren är full och lite till. Vi ska givetvis testa detta men min personliga åsikt är att det är dömt att misslyckas. För sportens bästa hoppas jag att jag har fel.

Imorgon är det V64 på Åby och jag har en kul dubbel och ett spännande drag att bjuda på. I DD-1 streckar jag en trio: 5 Bear Dancer, 8 Huge Star och 9 Search Launcher. Varning för Search Launcher, han är bättre än raden. Kutar de lite snabbt där framme kommer han ta ner många till slut.
Jag testar en chansspik i DD-2. Ni vet ju hur jag funkar vi det här laget 🙂 jag gillar att chansa och går ofta min egen väg med mina egna idéer. 6 Alston Hall lär säkert få en del fler streck på sig innan spelet har stängt men han är ganska lågt streckad i nuläget. Ganska rask från start och skulle Mikael J Andersson nå spets kan ekipaget bli svårslagna.

DD-1: 5,8,9
DD-2: 6 Alston Hall
Min raka DD: 5-6
Min roliga DD: 9-6
I den fjärde avdelningen har jag ett kul drag i 2 Si See Sea. Körde henne i jobb förra veckan och jag tyckte hon var riktigt på tårna då. Jag har kört henne flera gånger innan men så pigg har jag inte känt henne förr. Hon gick bra näst senast och fick stryk på mållinjen och senast gick hon väl ok till slut. Visserligen stöter hon på tufft motstånd här, både på start och från tillägg, men som skräll är hon definitivt intressant!

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.