DD Åby/Solvalla och drag till V86

288

TRAVDDBLOGGEN

DD-1 låser jag med 3 Twilight Magic och 9 Wingait Ida. Tycket sannerligen att det är dags för Wingait Ida att få en välförtjänt seger. Stefan Persson tycker hon går bäst bakifrån och så lär det bli idag. Kan med lite flyt bli en resa vid sargen i rygg på ledaren eller som tredje in och som bekant finns det ju open stretch på Åby.
DD-2 hade varit solklart om formen varit på topp för 8 Ivar Sånna men han återkommer efter lite ofrivilligt uppehåll. Nu tror jag att han kan slå detta motståndet med 80% form men med tanke på läget så kan det bli lite strul. Thomas Uhrberg har jag stort förtroende för som kusk men även hans form är väl något dunkel…
Jag står över Ivar Sånna och tar fyra motbud istället. Mest tror jag på 3 Dante Boko som var mycket bra som tvåa bakom Riff Kronos senast. Inte alls otänkbart att han spårar runt om här med Örjan Kihlström i vagnen. Bakom honom får även 1 Ragata, 5 Rolex Bigi och 6 Reckless. Ragata är väl lite spännande tycker jag. Bra i grunden och Timo Nurmos stall är väl klart på G!
Rolex Bigi ropade jag ut som en framtida stjärna när han inledde karriären hos Åke Svanstedt och jag hoppas fortfarande på att han ska kunna gå upp i den högsta klassen även om det inte gått spikrakt.

DD-1: 3,9
DD-2: 1,3,5,6
Min raka DD: 9-3
Min roliga DD: 9-1

6 Ark Went In i V86-1 har gjort några riktigt vassa lopp men nu möter han 3 For Pleasure As som jag tycker är grym när han fungerar. Han har ett bättre läge och är inte så tokig från start. Kan vara en chansspik för den modige.
Normalt sett är 7 Frozen väldigt svårslagen i V86-3 och det som kan fälla är väl sjukdom eller de yttre förutsättningarna. Jag vet inte hur Frozen funkar på den bana som presenteras i afton men det har kommit mycket regn och den rapporteras bli stum. Jag tänker testa att fälla honom med 1 Åtting Hornline, 4 Pike River, 6 Vici Lane och 9 Nabab Di Poggio.
Två kusar jag inte spelar utan i V86-4 är 2 Zenit Brick och 7 Laneheart.
8 Ready After i V86-5 har jag vurmat för flera gånger och jag tänker fortsätta jaga honom ett tag till. Sällan som han har någon tur i spårlottningen känns det som…

Lycka till! 

Föregående artikelErik tog en chans och åkte hem
Nästa artikelSvensk upploppsduell i Paris!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.