Det är Finlands dag idag!

393

TILLISTUSING

Lördagsspelet blev inte vad jag hoppats på. Alla tre hästarna i DD1 hoppade och sen var det spelet kört.  Men vi gör ”omtag” och går på dagens stora snackis. FINLAND!   Vilken dag dom haft i OS och jag hoppas på att Pekka Korpi hittar samma vinnarkänsla och kör som en demon i DD1 med Twigs Voici. Jag har jagat den hästen ett tag och tänker inte släppa den nu. Jag garderar dock bägge dubbelloppen då det ser ut som att vad som helst kan hända. Goops favorit chansas bort på läget.

DD1: Utöver Twigs Voici vill jag ha med Bee Bop Laday som kanske får överta spets, Disney Tooma med Adielsson har ett kanonläge med rygg på en startsnabb häst och kan få en fin resa här. Pave the Way är ju oerhört kuskförstärkt och kanske kan dyka upp längst ut vid publiken på upploppet.

DD2: Ett lopp där det kryllar av relativt formlösa ston samt en favorit med ett risigt läge från bakspår. Har svårt att se någon av bakspåren eller favoriten gå runt ett fält i nuläget. Därför chansar jag med två hästar från bra läge. Västerbo Magnifique känns som ett kanondrag från spår ett och Pinyata Gel har två raka segrar ( visserligen i enkla gäng) och har ett springspår.

En dubbel som kan ge allt mellan 20 ggr och upp emot 300 ggr.

Veckans spel:

DD1: 5,6,9,12

DD2: 1,7

8 komb x 10 kr = 80 kr.

Kvar efter dagens spel: 830 kr.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelDagens Dubbel Solvalla 19/2-2014
Nästa artikelVad tror ni? Kan detta verkligen rädda ATG:s sämsta produkt?